Αν θέλετε να αποφύγετε το πιτσίλισμα απο τα λουκάνικα που τηγανίζετε αλλα και να τα κάνετε πιό ελαφρά χωρίς να χάσουν τίποτα σε γεύση,βρά...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΤΣΙΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Home > All posts
By NIKOS
Αν θέλετε να αποφύγετε το πιτσίλισμα απο τα λουκάνικα που τηγανίζετε αλλα και να τα κάνετε πιό ελαφρά χωρίς να χάσουν τίποτα σε γεύση,βρά...
By NIKOS
Για να φτιάξετε τα τριανταφυλλένια μπουμπούκια με ζυμάρι,αλμυρά η γλυκά όπως στην παραπάνω εικόνα,ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες:...
By NIKOS
Για να μαλακώσουμε πολύ γρήγορα το κρέας που πρόκειται να μαγειρέψουμε για λίγη ώρα σε ξίδι και ελαιόλαδο,θα έχουμε σάν αποτέλεσμα να σπά...
By NIKOS
1.Απλώνετε το ζυμάρι σας σε μία επιφάνεια και αφού βάλετε στη μέση το λουκάνικο(ή ότι είδους άλλη γέμιση θέλετε), 2,...το διλώνετε όπω...
By NIKOS
Το ξέρετε οτι μπορείτε πολύ εύκολα να φτάξετε μόνοι σας εσάνς (εκχύλισμα) βανίλιας;Το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να βάλετε σε ένα μπο...
By NIKOS
Θα ξεκινήσω σιγά σιγά να σας βάζω ευφάνταστες ιδέες για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια ζύμης για τις γλυκές και αλμυρές σας δημιουργίες...
By NIKOS
Αλλο ενα πρακτικό κολπάκι για να καθαρίσετε τα κρεμμύδια σας αφ ενός χωρίς κόπο και αφ ετέρου χωρίς να δακρύσουν τα μάτια σας είναι να βά...
By NIKOS
Πολλοί απο εμάς προτιμούμε όσο είναι στην εποχή τους να τρίβουμε τομάτες και να βάζουμε ολόφρεσκια τριμμένη τομάτα στα φαγητά μας απο το...
By NIKOS
Ενας ασφαλής τρόπος να πλύνετε τα λαχανικά σας είναι να τα ψεκάσετε με σόδα μαγειρικής και έπειτα να τα τρίψετε ελαφρά και να τα ξεπλύνετ...
By NIKOS
Οταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα,καλό είναι να το ροδίζουμε στην αρχή.Ετσι πετυχαίνουμε καλή θωράκιση του κρέατος,δηλαδή συγκρατεί ...
By NIKOS
Για να καθαρίσετε εύκολα τα πράσινα φασολάκια και αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει τις ίνες που έχουν στο πλάι τους,μπορείτε να τα ευθυγραμμίσε...
By NIKOS
Η πίτα θέλει καλό ψήσιμο και συνήθωςθέλει καλό ψήσιμο απο κάτω.Μή σας ξεγελάει το ρόδινο χρώμα στην επιφάνεια του φύλλου.Πάντα να ελέγχετ...
By NIKOS
Πρίν χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι στο μαγείρεμα,το αφήνουμε πρώτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Εάν προσθέσουμε το γιαούρτι σε φαγητό π...
By NIKOS
Για να διατηρήσετε ζεστά για αρκετή ώρα τα αβγά που μόλις βράσατε, βάλτε τα μέσα στο γάντι του φούρνου. Αν θέλετε να φάτε τα βρασμένα αρ...
By NIKOS
Για να συντηρήσετε τα καρότα στο ψυγείο σας,κόψτε το κοτσάνι τους και στη συνέχεια σκουπίστε τα με χαρτί κουζίνας.Επειτα βάλτε τα σε μια ...