Ενα απίθανο κολπάκι για να δούμε άν έχει ψηθεί καλά η πίτα μας,είναι οταν κουνάμε ελαφρά το ταψί να ξεκολλάει.Οταν συμβαίνει αυτό καταλαβ...
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΙΤΑ
Home > All posts
By NIKOS
Ενα απίθανο κολπάκι για να δούμε άν έχει ψηθεί καλά η πίτα μας,είναι οταν κουνάμε ελαφρά το ταψί να ξεκολλάει.Οταν συμβαίνει αυτό καταλαβ...
By NIKOS
Ενας ακόμα φοβερός τρόπος,-αυτή τη φορά παροδοσιακός- να αποθηκεύουμε τις ντομάτες μας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χάσουν τη φρ...
By NIKOS
Για να βεβαιωθείτε οτι τα πράσινα φασολάκια που θέλετε να ψωνίσετε είναι σίγουρα φρέσκα,ελέγξτε κατα την αγορά τους αρχικά το χρώμα τους ...
By NIKOS
Σας έχει συμβεί να προσπαθείτε να βγάλετε μία παγοθήκη/σακούλα με παγάκια απο την κατάψυξη και εκείνη να είναι κολλημένη απο την ψύξη;Υπά...
By NIKOS
Για να καθαρίσετε εύκολα τα πράσινα φασολάκια σας,με ένα μαχαίρι κόψτε την κάθε άκρη τους και τραβήξτε τις ίνες που έχουν στο πλάι.Προσέξ...
By NIKOS
Θέλετε να έχετε έτοιμο κρεμμύδι στην κατάψυξή σας διαθέσιμο κάθε ώρα για τα φαγητά σας;Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος!!!Αφού ψιλοκόψετε...
By NIKOS
Μπορεί να μήν είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για φρούτα,όμως το λεμόνι το αγαπάμε πολύ στην Ελλάδα και είναι δεμένο με την θρ...
By NIKOS
Οταν μαγειρεύετε με τηγάνια,κατσαρόλες κλπ πάνω στα μάτια της κουζίνας σας,κοιτάξτε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε να έχει ακριβώς το ί...
By NIKOS
Σε συνταγές που απαιτούν πελτέ ντομάτας,πάντα τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας με κουτάλα και τον ψήνουμε για 1-2 λεπτά εως ότου μυρί...
By NIKOS
Βάλτε τα αμπελόφυλλά σας το ένα πάνω στο άλλο σε ματσάκια και φυλάξτε τα μέσα σε σακούλες τροφίμων στην κατάψυξή σας!Οταν τα χρειαστείτε...
By NIKOS
Σε κάθε μαρμελάδα που φτιάχνετε τρίψτε μέσα μισό μήλο.Η μαρμελάδα σας θα δέσει πιό σωστά λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του μήλου σε πη...
By NIKOS
Οταν κάποια συνταγή σας περιλαμβάνει υλικά σε μορφή σκόνης π.χ. μπέικιν,αλάτι,κακάο κλπ καλό θα ήταν να τα κοσκινίζετε πρώτα αφ ενός για ...
By NIKOS
Για να αδιαβροχοποιήσετε μια τάρτα γλυκειά η αλμυρή,μπορείτε λιγο πριν το τέλος του ψησίματός της να την αλείψετε με ασπράδι αυγού και να...
By NIKOS
Αν θέλουμε να κρυώσει μια κρέμα ζαχαροπλαστικής χωρίς να κάνει πέτσα την αδειάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και καλύπτουμε την επιφάνειά της μ...
By NIKOS
Για να πετύχουμε τέλεια,αφράτη και σταθερή μαρέγκα πρέπει το μπόλ και τα εργαλεία χτυπήματος που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι πολύ καθαρά...