ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΙΤΑ

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΙΤΑ Ενα απίθανο κολπάκι για να δούμε άν έχει ψηθεί καλά η πίτα μας,είναι οταν κουνάμε ελαφρά το ταψί να ξεκολλάει.Οταν συμβαίνει αυτό καταλαβ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ Ενας ακόμα φοβερός τρόπος,-αυτή τη φορά παροδοσιακός- να αποθηκεύουμε τις ντομάτες μας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χάσουν τη φρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Για να βεβαιωθείτε οτι τα πράσινα φασολάκια που θέλετε να ψωνίσετε είναι σίγουρα φρέσκα,ελέγξτε κατα την αγορά τους αρχικά το χρώμα τους ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Σας έχει συμβεί να προσπαθείτε να βγάλετε μία παγοθήκη/σακούλα με παγάκια απο την κατάψυξη και εκείνη να είναι κολλημένη απο την ψύξη;Υπά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Για να καθαρίσετε εύκολα τα πράσινα φασολάκια σας,με ένα μαχαίρι κόψτε την κάθε άκρη τους και τραβήξτε τις ίνες που έχουν στο πλάι.Προσέξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Θέλετε να έχετε έτοιμο κρεμμύδι στην κατάψυξή σας διαθέσιμο κάθε ώρα για τα φαγητά σας;Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος!!!Αφού ψιλοκόψετε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ Μπορεί να μήν είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για φρούτα,όμως το λεμόνι το αγαπάμε πολύ στην Ελλάδα και είναι δεμένο με την θρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΕΣΣΕΡΑ

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΕΣΣΕΡΑ Οταν μαγειρεύετε με τηγάνια,κατσαρόλες κλπ πάνω στα μάτια της κουζίνας σας,κοιτάξτε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε να έχει ακριβώς το ί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ Σε συνταγές που απαιτούν πελτέ ντομάτας,πάντα τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας με κουτάλα και τον ψήνουμε για 1-2 λεπτά εως ότου μυρί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Βάλτε τα αμπελόφυλλά σας  το ένα πάνω στο άλλο σε ματσάκια και φυλάξτε τα μέσα σε σακούλες τροφίμων στην κατάψυξή σας!Οταν τα χρειαστείτε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΠΗΧΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΠΗΧΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Σε κάθε μαρμελάδα που φτιάχνετε τρίψτε μέσα μισό μήλο.Η μαρμελάδα σας θα δέσει πιό σωστά λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του μήλου σε πη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ Οταν κάποια συνταγή σας περιλαμβάνει υλικά σε μορφή σκόνης π.χ. μπέικιν,αλάτι,κακάο κλπ καλό θα ήταν να τα κοσκινίζετε πρώτα αφ ενός για ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για να αδιαβροχοποιήσετε μια τάρτα γλυκειά η αλμυρή,μπορείτε λιγο πριν το τέλος του ψησίματός της να την αλείψετε με ασπράδι αυγού και να...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΣΑ

ΠΩΣ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΣΑ Αν θέλουμε να κρυώσει μια κρέμα ζαχαροπλαστικής χωρίς να κάνει πέτσα την αδειάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και καλύπτουμε την επιφάνειά της μ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΡΕΓΓΑ

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΡΕΓΓΑ Για να πετύχουμε τέλεια,αφράτη και σταθερή μαρέγκα πρέπει το μπόλ και τα εργαλεία χτυπήματος που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι πολύ καθαρά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!