ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥ Για να καθαρίσετε τα σκόρδα πανεύκολα και πολύ γρήγορα,μουλιάστε τα για μισή ώρα σε νερό πρίν τα καθαρίσετε.θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Για να μαγειρεύονται πιό γρήγορα αλλα και να γίνονται πιό νόστιμα και πιό μαλακάτα όσπριά σας,μουλιάστε τα και βράστε τα σε εμφιαλωμένο ν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΟΥ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΟΥ Εάν το λάδι που τηγανίζετε αρχίζει να μαυρίζει,πρίν το ξαναχρησιμοποιήσετε κάντε το εξής:Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι στο τηγά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ Αν σας έχει ζαχαρώσει το μέλι σας,βάλτε το βαζάκι με το μέλι σε ένα σκεύος με ζεστό νερό μέχρι το μέλι να λυώσει εντελώς.Σε περίπτωση που...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ Για να καταλάβετε οτι η μπανάνα είναι ώριμη,δείτε άν έχει ξεκινήσει να βγάζει μαύρα στίγματα στον φλοιό της.Οταν ξεκινήσει να βγάζει μαύρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ Για να μή γίνει το παγωτό σας σκληρό σαν πέτρα,βάλτε το όπως είναι με το κουτί σε μια σακούλα ψυγείου και βγάλτε όσο αέρα μπορείτε απο μέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Οταν φτιάχνετε πράσινες σαλάτες,βυθίστε τα λαχανικά σε παγωμένο νερό για μισή ώρα πρίν σερβίρετε τη σαλάτα.Ετσι,τα λαχανικά στη σαλάτα σα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΑ Για Σούπερ τέλεια διάφανα παγάκια,κάντε το εξής:βράστε νερο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.Επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη 1 φορά.Οταν ξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ Για να μή σας λυώνει το παγωτό κατα το σερβίρισμα και μέχρι να το φάτε εσείς η οι καλεσμένοι σας,φροντίστε μισή ωρίτσα πρίν  να βάλετε τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ Αν ξεχάσετε να μουλιάσετε αποβραδίς τα φασόλια σας,μη στεναχωριέστε.Υπάρχει λύση.Βάλτε τα φασόλια στο φουρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 5-...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ Σας έχουν ξεμείνη τομάτες και έχουν γίνει παραγινωμένες;Μην ανησυχείτε,αν δεν θέλετε να τις φτιάξετε σε κάποια σάλτσα,μπορείτε να γεμίσετ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Σας συμβαίνει όταν μαγειρεύετε μελιτζάνες να σας μαυρίζουν πολλές φορές;Υπάρχει λύση και για αυτό:Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ Για να μή μουχλιάζουν τα τυριά στην τυριέρα σας,βάλτε ενα κύβο ζάχαρης σε μια γωνιά της.Τα τυριά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για περισσότερ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Μόλις αγοραστούν τα φασολάκια,διατηρούνται για 2 μέρες στο ψυγείο στο τμήμα των λαχανικών.Αν τα καθαρίσουμε και τα ζεματίσουμε για 5 ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!