Εάν το λάδι που τηγανίζετε αρχίζει να μαυρίζει,πρίν το ξαναχρησιμοποιήσετε κάντε το εξής:Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι στο τηγά...
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΟΥ
Home > All posts
By NIKOS
Εάν το λάδι που τηγανίζετε αρχίζει να μαυρίζει,πρίν το ξαναχρησιμοποιήσετε κάντε το εξής:Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι στο τηγά...
By NIKOS
Αν σας έχει ζαχαρώσει το μέλι σας,βάλτε το βαζάκι με το μέλι σε ένα σκεύος με ζεστό νερό μέχρι το μέλι να λυώσει εντελώς.Σε περίπτωση που...
By NIKOS
Για να καταλάβετε οτι η μπανάνα είναι ώριμη,δείτε άν έχει ξεκινήσει να βγάζει μαύρα στίγματα στον φλοιό της.Οταν ξεκινήσει να βγάζει μαύρ...
By NIKOS
Για να μή γίνει το παγωτό σας σκληρό σαν πέτρα,βάλτε το όπως είναι με το κουτί σε μια σακούλα ψυγείου και βγάλτε όσο αέρα μπορείτε απο μέ...
By NIKOS
Οταν φτιάχνετε πράσινες σαλάτες,βυθίστε τα λαχανικά σε παγωμένο νερό για μισή ώρα πρίν σερβίρετε τη σαλάτα.Ετσι,τα λαχανικά στη σαλάτα σα...
By NIKOS
Για Σούπερ τέλεια διάφανα παγάκια,κάντε το εξής:βράστε νερο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.Επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη 1 φορά.Οταν ξ...
By NIKOS
Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τ...
By NIKOS
Για να μή σας λυώνει το παγωτό κατα το σερβίρισμα και μέχρι να το φάτε εσείς η οι καλεσμένοι σας,φροντίστε μισή ωρίτσα πρίν να βάλετε τ...
By NIKOS
Αν ξεχάσετε να μουλιάσετε αποβραδίς τα φασόλια σας,μη στεναχωριέστε.Υπάρχει λύση.Βάλτε τα φασόλια στο φουρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 5-...
By NIKOS
Σας έχουν ξεμείνη τομάτες και έχουν γίνει παραγινωμένες;Μην ανησυχείτε,αν δεν θέλετε να τις φτιάξετε σε κάποια σάλτσα,μπορείτε να γεμίσετ...
By NIKOS
Σας συμβαίνει όταν μαγειρεύετε μελιτζάνες να σας μαυρίζουν πολλές φορές;Υπάρχει λύση και για αυτό:Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ...
By NIKOS
Για να μή μουχλιάζουν τα τυριά στην τυριέρα σας,βάλτε ενα κύβο ζάχαρης σε μια γωνιά της.Τα τυριά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για περισσότερ...
By NIKOS
Μόλις αγοραστούν τα φασολάκια,διατηρούνται για 2 μέρες στο ψυγείο στο τμήμα των λαχανικών.Αν τα καθαρίσουμε και τα ζεματίσουμε για 5 ...
By NIKOS
Ενα κρέας που εκτίθεται,έστω και ένα μερος αυτού στην κατάψυξη,μαυρίζει και ξεραίνεται κι όταν το μαγειρεύετε παραμένει στεγνό,σκληρό και ...
By NIKOS
Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατήσε...