ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ

ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ Το φύλλο της πίτας θέλει καλό ζύμωμα και καλή ξεκούραση.Οταν ζυμώνουμε,αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί το λιγότερο μισή ώρα ετσι ωστε να α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Σκεπάζουμε αμέσως το κρέας όταν το βγάλουμε απο το φούρνο με αλουμινόχαρτο η λαδόκολλα,ωστε να ανακτήσει και να ρουφήξει τους χυμούς του ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Μόλις γυρίσετε σπίτι απο την αγορά πρέπει να ξετυλίγετε το κρέας απο τα χαρτιά και τις μεμβράνες,καθώς η υγρασία τους σε επαφή με αυτά δη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ Οταν φτιάχνετε παντεσπάνι για κορμό,μόλις το βγάλετε απο το φούρνο τυλίξτε το σε μια καθαρή πετσέτα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη στρίψτε σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΕ ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΕ ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ Για να απαλλαγείτε απο τα κουνούπια προμηθευτείτε απο καποιο φαρμακείο αιθέριο έλαιο σιτρονέλας και ποτίστε με αυτό μπαμπάκια γυρω απο το...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Αλλη μια καλή λύση για να απαλλαγείτε απο τα κουνούπια,είναι η εξής:Τοποθετήστε σε ένα αντικουνουπικό που δουλεύει με ταμπλέτα ενα φρέσκο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Για να διατηρήσετε το προζύμι,βάλτε το σε ένα γυάλινο ποτήρι και έπειτα αναποδογυρίστε το σε ενα πιατάκι.Επειτα φυλάξτε το στο ψυγείο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ Οταν φτιάχνετε χαλβά με λεπτό σιμιγδάλι θα έχει απαλή και κρεμώδη υφη.Αντίστοιχα,οταν τον φτιάχνετε με χοντρό σιμιγδάλι οπως ο παραδοσιακ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Αν σας μένουν μπανάνες που δεν έχετε προλάβει να καταναλώσετε και έχουν μαυρίσει ή αρχίζουν να μαυρίζουν,μήν τις πετάξετε!Πολτοποιήστε τε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ Οταν σας περισσεύει πελτές τομάτας για να μην πιασει μουχλα η να μαυρίσει μέχρι την επόμενη φορά που θα τον χρησιμοποιήσετε,κάντε το εξής...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Για να έχετε πάντα στη διάθεσή σας χυμό λεμονιού για τα φαγητά σας ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες οπου δύσκολα βρίσκει κανείς ελληνικά...

Διαβάστε περισσότερα »


Μαλακο και πιο γρηγορα ψημενο κρεας

Μαλακο και πιο γρηγορα ψημενο κρεας Για να μαλακώσετε και να κάνετε να ψηθεί πιό γρήγορα το χοιρινό η μοσχαρίσιο κρέας,απλά γεμίστε μια απλή σύριγγα με χυμό πορτοκαλιού και...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΡΟΣ ΣΤΗ ΜΠΥΡΑ

ΑΦΡΟΣ ΣΤΗ ΜΠΥΡΑ Γνωρίζετε οτι ο αφρός στην μπύρα δεν είναι διακοσμητικός αλλα έχει λόγο ύπαρξης;Ο ρόλος του είναι να  προστατεύει τη μπύρα απο την επαφή μ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΗ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΗ Κέικ, μπισκότα, μπάρες, τάρτες, όλα μπορούν να γίνουν με βρόμη. Τι είναι, όμως, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα δημητριακά; ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΛΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΛΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ Το ξέρετε οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέλι αντί για ζάχαρη στις συνταγές σας;Ξεκινήστε με το να χρησιμοποιήσετε μισή δόση ζάχαρης και ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!