Αν θέλετε να ξαναζεστάνετε τα μακαρόνια που έχετε στο ψυγείο,αλλα καθε φορά που το κάνετε σας ξεραίνονται,δοκιμάστε να τα ζεστάνετε για 10...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ
Home > All posts
By NIKOS
Αν θέλετε να ξαναζεστάνετε τα μακαρόνια που έχετε στο ψυγείο,αλλα καθε φορά που το κάνετε σας ξεραίνονται,δοκιμάστε να τα ζεστάνετε για 10...
By NIKOS
Αν μαγειρέψατε ψάρι σε τηγάνι η κατσαρόλα και θέλετε να φύγει γρήγορα η ψαρίλα απο το σκεύος σας,βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι στο σκε...
By NIKOS
Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας ξύδι απο λευκό κρασί,βάλτε σε ένα μπουκάλι λευκό κρασί και τοποθετήστε ένα χοντρό μακαρόνι σάν αυτά που φτ...
By NIKOS
Για να κάνετε τα ποτήρια η τα γυαλικά σας να αποκτήσουν τη χαμένη λάμψη τους ξανά,βυθίστε τα σε μια λεκάνη με νερό-ξύδι και μια ωμή πατάτα...
By NIKOS
Για να καθαρίσετε εύκολα το αντικολλητικό τηγάνι,ρίξτε λίγο ανθρακούχο νερό η σόδα η κάποιο αναψυκτικό με ανθρακικό και αφήστε το να δράσε...
By NIKOS
Αν θέλετε να προλάβετε τη συσσώρευση λιπών στο σιφώνι του νεροχύτη σας,ρίχνετε 1 φορά το μήνα τα κατακάθια του ελληνικού καφέ και ξεπλύνετ...
By NIKOS
Αν τα ρεβύθια σούπα που φτιάχνετε σας βγήκαν πολύ αραια,δοκιμαστε να βαλετε στο μούλτι λίγο ζουμάκι με ποσότητα απο τα ρεβύθια(προσθέστε μ...
By NIKOS
By NIKOS
Αν σας εχει αρπάξει η κατσαρόλα και έχετε ακολουθήσει τα βήματα εδώ ,αλλα παρ όλα αυτά το φαγητό σας έχει τη γεύση καμένου,δοκιμάστε να ρί...
By NIKOS
Για να εξαφανιστούν εντελώς οι σκληροί λεκέδες απο τις πετσέτες κουζίνας,βάλτε τες απο βραδύς σε μία λεκάνη με νερό οπου θα έχετε προσθέσε...
By NIKOS
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε βούτυρο αλλα είναι πολύ σκληρο απο το ψυγείο,βάλτε την ποσότητα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ανάμεσα σε 2 φύ...
By NIKOS
Αν φτιάχνετε λεμονάτο και για κάποιο λόγο η σαλτσούλα σας είναι πολύ αραιή και δέν έχει δέσει,δοκιμάστε το εξής:Αφαιρέστε το κρέας απο την...
By NIKOS
Αν θέλετε να διατηρήσετε ζεστό τον πουρέ μέχρι το σερβίρισμα,κάντε το εξής κολπάκι:Σιγοβράστε σε ένα κατσαρολάκι νερό και βάλτε απο πάνω τ...
By NIKOS
Για να ανοίξετε εύκολα τα βαζάκια σας,δοκιμάστε να τα χτυπήσετε στο καπάκι με την παλάμη σας πολύ δυνατά και μετα ξαναδοκιμάστε.Ειναι ενα ...
By NIKOS
Αν χρησιμοποιείτε μουστάρδα σε βαζάκι,κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε πασπαλίστε λίγο αλάτι στην επιφάνεια για να μήν ξεραθεί.Την επόμενη ...