Για να ανοίξετε εύκολα τα βαζάκια σας,δοκιμάστε να τα χτυπήσετε στο καπάκι με την παλάμη σας πολύ δυνατά και μετα ξαναδοκιμάστε.Ειναι ενα ...
ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ
Home > All posts
By NIKOS
Για να ανοίξετε εύκολα τα βαζάκια σας,δοκιμάστε να τα χτυπήσετε στο καπάκι με την παλάμη σας πολύ δυνατά και μετα ξαναδοκιμάστε.Ειναι ενα ...
By NIKOS
Αν χρησιμοποιείτε μουστάρδα σε βαζάκι,κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε πασπαλίστε λίγο αλάτι στην επιφάνεια για να μήν ξεραθεί.Την επόμενη ...
By NIKOS
Ενα απλο κολπάκι θα σας βγάλει απο πολλούς μπελάδες:Τρίψτε το παγωμένο βούτυρο σε άνα τρίφτη και μετά απλώστε το στο ψωμί σας.Μήν ξεχάσετε...
By NIKOS
Ανοίξατε να πιείτε ενα κρασί με την παρέα σας αλλα ο φελλός αρνείται πεισματικά να ξαναμπει στο στόμιο του μπουκαλιού;Δοκιμάστε να βάλετε ...
By NIKOS
Αν θέλετε να έχετε στη διάθεσή σας ψιλοκομμένο σκόρδο για τις μαγειρικές σας δημιουργίες,ψιλοκόψτε αρκετή ποσότητα σκόρδου,βάλτε το σε ...
By NIKOS
Για να καθαρίσετε την πλάκα του σίδερου σιδερώστε χαρτί στο οποίο θα έχετε ρίξει χονδρό αλάτι.
By NIKOS
Για να υπολογίσετε πόσα μπουκάλια ποτά θέλετε ανάλογα με τους καλεσμένους σας να έχετε υπόψη σας ότι: 1 μπουκάλι ουϊσκυ, τζιν και βότκα δί...
By NIKOS
Ο καφές φίλτρου νοστιμίζει αν ρίξετε στο φίλτρο μαζί με τον καφέ λίγο κακάο ή σκόνη βανίλια και κανέλλα. Επίσης αν ο καφές φίλτρου σας φαί...
By NIKOS
Οταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια για το φαγητό σας μην αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί τόσο οσο να αρχίζει να βγάζει καπνους!Αφ ενός το φαγητό σα...
By NIKOS
Για να διατηρήσετε την υφή του ρυζιού basmati την ώρα που θα το σερβίρετε,απλά κάντε υπομονή και μήν ανοίξετε καθόλου την κατσαρόλα μέχρι ...
By NIKOS
Αν αφαιρεθήκατε και σας άρπαξε το ρυζι,μπορείτε να το διορθώσετε!Απλά ρίξτε μια φέτα άσπρο ψωμί πάνω του,αφήστε το για 5-10 λεπτά για να ε...
By NIKOS
-Για ακόμα πιο νόστιμες πατάτες φούρνου βράστε τις νωρίτερα (5 λεπτά πριν τις βάλετε στο ταψί) με κρεμμύδι και ζωμό βοδινού (από κύβο μαγε...
By NIKOS
Αν η ζύμη κολλάει και δεν μπορείτε να την ανοίξετε σε φύλλο, τη βάζετε για λίγο στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη.
By NIKOS
Αν είχατε ένα μικρό ατύχημα με το κέικ που φτιάξατε και σας άρπαξε λίγο από πάνω, μην αγχώνεστε! Μπορείτε να το καμουφλάρετε καλύπτοντάς τ...
By NIKOS
Σας αρέσει το τζατζίκι,αλλα δεν αντέχετε μετα την καταναλωσή του τη δυσοσμία του στόματος;Δοκιμάστε να ρίξετε στο μίγμα σας την ώρα που το...