ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ#5

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ#5 Τέλος, υπάρχει ακόμη ένας τρόπος, εντελώς διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Βάλτε σε ένα τηγάνι γάλα, ζάχαρη και λίγο πιπέρι και ζεστάνετ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #4

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #4 Εκτός από το μηλόξυδο οι μύγες λατρεύουν και το κόκκινο κρασί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, κ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #3

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #3   Βάλτε σε ένα βάζο λίγο μηλόξυδο και ένα κομμάτι φρούτου. Στη συνέχεια τοποθετείστε ένα χάρτινο κόνο ο οποίος θα καταλήγει στο βάζο και ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #2

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #2 Το παραδοσιακό αλλά πάντα αποτελεσματικό μηλόξυδο! Ρίξτε λίγο σε ένα μπουκάλι, αφαιρέστε το καπάκι και σκεπάστε το με μία ζελατίνη στην ο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ Αν λοιπόν σας χύθηκαν υγρά ή φαγητά καθόσον ο φούρνος είναι ακόμα ζεστός, απλώστε ένα στρώμα αλάτι και σόδα μαγειρικής, επάνω τους. Αν έχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΑ ΑΣΠΡΟΡΟΥΧΑ

ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΑ ΑΣΠΡΟΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ  τα κιτρινισμένα ασπρόρουχα αφήστε τα να μουσκέψουν για 24 ώρες σε νερό στο οποίο έχετε στύψει μερικά λεμόνια.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ Αν θέλετε να γίνει πολύ σφιχτή η μαρέγκα δοκιμάστε την ώρα που χτυπάτε τα ασπράδια να ρίξετε δύο-τρεις σταγόνες λεμόνι ή ξύδι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΑΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ Για να καθαρίσετε εύκολα και άοσμα σκελίδες σκόρδου, ζεματίστε τες για λίγα λεπτά. Θα ξεφλουδιστούν σχεδόν μόνες τους. Καθαρίστε πολλές σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Το καθάρισμα της φράουλας θέλει τέχνη. Αν τραβήξετε απλώς τα φύλλα με τα δάχτυλά σας, μένει στο κέντρο ο σκληρός άσπρος πυρήνας. Αν κόψετε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Tα βραστά λαχανικά μπορεί να είναι πολύ υγιεινά, ωστόσο πολλές φορές δεν έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά. Για να διατηρήσεις τη γεύση της φρεσκάδ...

Διαβάστε περισσότερα »


4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Πάγωσέ το Βάλε το κρασί που σου έμεινε σε παγοθήκες και βαλ’το στην κατάψυξη προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές συνταγές. Λ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Η αίσθηση της γεύσης είναι το καλύτερό σας εργαλείο για να καθορίσετε πότε μια σάλτσα είναι έτοιμη, οπότε μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε κα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ Για να ζεστάνεις τη μπριζόλα πρέπει να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία που έκανες όταν την έφτιαξες αλλά αντίστροφα. Άναψε το φούρνο στ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΠΙΤΣΑΣ Η πίτσα δεν πρέπει να ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμμάτων. Η κρούστα της γίνεται σκληρή  ενώ η υπόλοιπη γίνεται υγρή. Καλό είναι να ζεσταί...

Διαβάστε περισσότερα »


Dressing Vinegret

Dressing Vinegret Η πιο σημαντική σάλτσα με πάρα πολλές χρήσεις στην κουζίνα. Τα βασικά συστατικά είναι μία λιπαρή ουσία και ένα οξύ. Λιπαρή ουσία δηλ. ελ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!