ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΟΤΚΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Ανακατέψτε στο σέϊκερ:  α) 3 μέρη βότκα, 1 μέρος κουαντρώ και χυμό λεμονιού ή β) Ισες ποσότητες βότκα, μπακάρντι, σάουθ-εντ-κόμφορτ κα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΤΖΙΝ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΤΖΙΝ Χτυπήστε στο σέϊκερ τζίν με χυμό λεμονιού και λίγη γρεναδίνη. Γαρνίρετε το ποτήρι με φέτα πορτοκαλιού και κερασάκι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Για να τα γίνουν ξανά καινούργια τα έπιπλα σας περάστε τα με ένα πινέλο βουτηγμένο σε διάλυμα λαδιού και πετρελαίου και μετά τρίψτε τα με...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ Σημάδια στα ξύλινα έπιπλα από καυτά σκεύη φεύγουν αν τα περάσετε με μείγμα  οδοντόκρεμας και λίγης σόδας. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ Εαν καήκατε βάλτε στην πληγή οδοντόκρεμα ή αλεύρι. Για τα εγκαύματα από ήλιο χρησιμοποιείστε το χυμό αγγουριού ή και ώριμης ντομάτας.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ Γαργάρες: 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό (χλιαρό) νερό. Φάτε ζεστή κοτόσουπα. Ο βήχας περνάει αν πιείτε χυμό αγγουριού ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΦΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΦΕΣ ΝΕΡΟΥ Τα κρυστάλινα βάζα και οι καράφες νερού καθαρίζουν αν τα πλύνετε  με ζεστό νερό στο οποίο θα έχετε προσθέσει ξύδι και χονδρό αλάτι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΑ Για να μην μυρίζουν τα βάζα όταν μένουν άδεια και κλειστά βάλτε τους μέσα φύλλα δάφνης.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ Ισες δόσεις κονιάκ, σαμπάνια και χυμό πορτοκαλιού και λίγη γρεναδίνη.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΙΡ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΙΡ Σε ποτήρι σαμπάνιας βάλτε σαμπάνια ή καλό άσπρο κρασί και λίγο κρεμ ντε κασίς. ή χυμό φραγκοστάφυλου.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΡΟΥΙΤ ΠΑΝΤΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΡΟΥΙΤ ΠΑΝΤΣ Βάλτε σ΄ένα μπώλ 1 μπουκάλι κρασί ροζέ, 1μπουκάλι σπράϊτ ή λεμονάδα, χυμό μήλου, φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού,  κομμάτια φράουλες και π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΑΝΓΚΡΙΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΑΝΓΚΡΙΑ Βάλτε σε μιά κανάτα: 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο, 1 κούπα κουαντρό, τον χυμό από 2 πορτοκάλια, 2 λεμόνια και λίγη ζάχαρη. Μέσα στην κανάτα μ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ Οταν βάζετε έτοιμο κιμά για μπιφτέκια στην κατάψυξη μην βάλετε κρεμμύδια και σκόρδα, γιατί αποκτούν βαριά μυρωδιά. Προσθέστε πριν τα ψήσε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Για να μην ανοίξουν οι κεφτέδες στο τηγάνισμα βάλτε στην φωτιά το τηγάνι χωρίς λάδι και μόλις κάψει (για το καταλάβετε ρίξτε μια σταγόνα ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ Για κεφτεδάκια αφράτα και πικάντικα προσθέστε σόδα που την έχετε διαλύσει σε λίγο ούζο και ξύδι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!