Ανακατέψτε στο σέϊκερ: α) 3 μέρη βότκα, 1 μέρος κουαντρώ και χυμό λεμονιού ή β) Ισες ποσότητες βότκα, μπακάρντι, σάουθ-εντ-κόμφορτ κα...
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΟΤΚΑ
Home > All posts
By NIKOS
Ανακατέψτε στο σέϊκερ: α) 3 μέρη βότκα, 1 μέρος κουαντρώ και χυμό λεμονιού ή β) Ισες ποσότητες βότκα, μπακάρντι, σάουθ-εντ-κόμφορτ κα...
By NIKOS
Χτυπήστε στο σέϊκερ τζίν με χυμό λεμονιού και λίγη γρεναδίνη. Γαρνίρετε το ποτήρι με φέτα πορτοκαλιού και κερασάκι.
By NIKOS
Για να τα γίνουν ξανά καινούργια τα έπιπλα σας περάστε τα με ένα πινέλο βουτηγμένο σε διάλυμα λαδιού και πετρελαίου και μετά τρίψτε τα με...
By NIKOS
Σημάδια στα ξύλινα έπιπλα από καυτά σκεύη φεύγουν αν τα περάσετε με μείγμα οδοντόκρεμας και λίγης σόδας.
By NIKOS
Εαν καήκατε βάλτε στην πληγή οδοντόκρεμα ή αλεύρι. Για τα εγκαύματα από ήλιο χρησιμοποιείστε το χυμό αγγουριού ή και ώριμης ντομάτας.
By NIKOS
Γαργάρες: 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό (χλιαρό) νερό. Φάτε ζεστή κοτόσουπα. Ο βήχας περνάει αν πιείτε χυμό αγγουριού ...
By NIKOS
Τα κρυστάλινα βάζα και οι καράφες νερού καθαρίζουν αν τα πλύνετε με ζεστό νερό στο οποίο θα έχετε προσθέσει ξύδι και χονδρό αλάτι.
By NIKOS
Για να μην μυρίζουν τα βάζα όταν μένουν άδεια και κλειστά βάλτε τους μέσα φύλλα δάφνης.
By NIKOS
By NIKOS
Σε ποτήρι σαμπάνιας βάλτε σαμπάνια ή καλό άσπρο κρασί και λίγο κρεμ ντε κασίς. ή χυμό φραγκοστάφυλου.
By NIKOS
Βάλτε σ΄ένα μπώλ 1 μπουκάλι κρασί ροζέ, 1μπουκάλι σπράϊτ ή λεμονάδα, χυμό μήλου, φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού, κομμάτια φράουλες και π...
By NIKOS
Βάλτε σε μιά κανάτα: 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο, 1 κούπα κουαντρό, τον χυμό από 2 πορτοκάλια, 2 λεμόνια και λίγη ζάχαρη. Μέσα στην κανάτα μ...
By NIKOS
Οταν βάζετε έτοιμο κιμά για μπιφτέκια στην κατάψυξη μην βάλετε κρεμμύδια και σκόρδα, γιατί αποκτούν βαριά μυρωδιά. Προσθέστε πριν τα ψήσε...
By NIKOS
Για να μην ανοίξουν οι κεφτέδες στο τηγάνισμα βάλτε στην φωτιά το τηγάνι χωρίς λάδι και μόλις κάψει (για το καταλάβετε ρίξτε μια σταγόνα ...
By NIKOS
Για κεφτεδάκια αφράτα και πικάντικα προσθέστε σόδα που την έχετε διαλύσει σε λίγο ούζο και ξύδι.