Καθαρίστε τα σχοινένια παπούτσια

Καθαρίστε τα σχοινένια παπούτσια Τα σκοινένια παπούτσια που έχουν λερωθεί τρίψτε τα με μια πλάκα πράσινο σαπούνι που έχετε βρέξει σε νερό και ξεβγάλτε τα με νερό και υγρό ...

Διαβάστε περισσότερα »


Ελαφρια η βαριά γεύση μελιού

Ελαφρια η βαριά γεύση μελιού Όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα ενός μελιού τόσο πιο ελαφριά γεύση έχει.

Διαβάστε περισσότερα »


Ποιό πιπέρι ταιριάζει πού

Ποιό πιπέρι ταιριάζει πού Το μαύρο πιπέρι ταιριάζει περισσότερο με τα κρέατα, ενώ το λευκό με τα ψάρια.

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς να φτιάξεις αρωματική ζάχαρη

Πώς να φτιάξεις αρωματική ζάχαρη Δώσε άλλη γεύση στον καφέ, το τσάι ή στα γλυκά σου χρησιμοποιώντας ζάχαρη αρωματισμένη με βανίλια. Πώς θα τη φτιάξεις μόνη σου; Η διαδικ...

Διαβάστε περισσότερα »


Ρύζι και ζυμαρικά μην τα παραβράσεις

Ρύζι και ζυμαρικά μην τα παραβράσεις Μη βράζεις πολύ τα ζυμαρικά και το ρύζι, γιατί γίνονται λιγότερο εύπεπτα.

Διαβάστε περισσότερα »


Από την κατάψυξη στον βρασμό και γρήγορα

Από την κατάψυξη στον βρασμό και γρήγορα Μαγείρεψε κατευθείαν τα κατεψυγμένα λαχανικά, χωρίς πρώτα να τα αποψύξεις.

Διαβάστε περισσότερα »


Διατήρησε όλες τις βιταμίνες απο τα λαχανικά

Διατήρησε όλες τις βιταμίνες απο τα λαχανικά Για να περιορίσεις τις απώλειες βιταμινών, κόψε τα φρέσκα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και ρίξε τα στην κατσαρόλα αφού βράσει το νερό.

Διαβάστε περισσότερα »


Απλετο νεράκι για υγιεινό μαγείρεμα

Απλετο νεράκι για υγιεινό μαγείρεμα Φρόντισε το φαγητό να διατηρεί πάντα το νερό του και να μην κολλάει στο σκεύος, διότι έτσι επιβραδύνεται ο σχηματισμός των επικίνδυνων ...

Διαβάστε περισσότερα »


Οταν ρίχνεις άχνη το μείγμα σου σβωλιάζει;

Οταν ρίχνεις άχνη το μείγμα σου σβωλιάζει; Εχει συμβεί άπειρες φορές. Ενώ η εκτέλεση της συνταγής βαίνει καλώς, την ώρα που ρίχνεις την άχνη ζάχαρη έρχεται η καταστροφή. Το μείγμ...

Διαβάστε περισσότερα »


Για τραγανά και χωρίς να ανοίγουν στο ψήσιμο λουκάνικα

Για τραγανά και χωρίς να ανοίγουν στο ψήσιμο λουκάνικα Για να μην ανοίξουν στο μπάρμπεκιου, αλευρωσέ τα. Το αλεύρι συγκρατεί την πέτσα στα λουκάνικα, ιδιαίτερα στα χωριάτικα, και τα κάνει πι...

Διαβάστε περισσότερα »


Πόση ζάχαρη θέλει η μαρμελάδα;

Πόση ζάχαρη θέλει η μαρμελάδα; Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των σακχάρων που περιέχουν τα συγκεκριμένα φρούτα που θα χρησιμοποιήσεις! Εντούτοις, μπορείς να το βρεί...

Διαβάστε περισσότερα »


Πότε καρυκεύουμε το φαγητό;

Πότε καρυκεύουμε το φαγητό; Αν δεν αποτελούν μέρος μαρινάτας, τα καρυκεύματα και τα αρωματικά μπαίνουν πάντα τελευταία στο μαγείρεμα. Τα «γλυκά» καρυκεύματα καλύτερα...

Διαβάστε περισσότερα »


Για λαμπερά και χωρίς πιτυρίδα μαλλιά

Για λαμπερά και χωρίς πιτυρίδα μαλλιά Για λαμπερά και χωρίς πιτυρίδα μαλλιά, μετά το λούσιμο κάντε μασάζ με ξίδι αφήστε λίγα λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. 

Διαβάστε περισσότερα »


Για τους Μυικούς πόνους

Για τους Μυικούς πόνους Αν υποφέρετε από μυϊκούς πόνους μετά την γυμναστική, κάντε ένα ζεστό μπάνιο ρίχνοντας 3 κουταλιές της σούπας ξερή λεβάντα, 2 κουταλιές ευ...

Διαβάστε περισσότερα »


Σκόρδο για τους κάλους

Σκόρδο για τους κάλους Τα κλειστά παπούτσια συχνά επιτείνουν τους κάλους. Ένας τρόπος για να μαλακώσετε ή και να απαλλαγείτε τελείως από αυτούς είναι το επίθεμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!