Σε πόση ώρα βράζουν οι γαρίδες;

Σε πόση ώρα βράζουν οι γαρίδες; Ο χρόνος βρασμού των γαρίδων παίζει σημαντικό ρόλο. Συγκεκριμένα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά, γιατί σκληραίνει το κρέας τους.

Διαβάστε περισσότερα »


Πότε να ρίξω το κάρι;

Πότε να ρίξω το κάρι; Όταν χρησιμοποιείτε σκόνη κάρι, για να απελευθερώσετε το άρωμά του στα φαγητά, πρέπει να τη ρίξετε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι, πριν ...

Διαβάστε περισσότερα »


Για τραγανά καλαμαράκια

Για τραγανά καλαμαράκια Πριν τα ρίξετε στο καυτό λάδι για τηγάνισμα, πρέπει να τα αλευρώσετε πολύ καλά.

Διαβάστε περισσότερα »


Γλυκά με πλούσια γεύση

Γλυκά με πλούσια γεύση Στα γλυκά που απαιτούν βούτυρο ή μαργαρίνη χρησιμοποιήσε αντίστοιχα προϊόντα με περισσότερα λιπαρά. Περισσότερο λίπος, π.χ. στο βούτυρο,...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάξε light γλυκά

Φτιάξε light γλυκά - Κέικ, κουλουράκια, κρέμες, παγωτά και πάσης φύσεως γλυκίσματα γίνονται θερμιδικά και γευστικά ελαφρύτερα εάν χρησιμοποιήσεις - Ελαιόλ...

Διαβάστε περισσότερα »


Πράσο για την φαρυγγίτιδα

Πράσο για την φαρυγγίτιδα Μόλις σας πιάσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα της φαρυγγίτιδας (πονόλαιμος, ξερόβηχας), βάλτε στον αποχυμωτή ή στο μπλέντερ ένα πράσο. Κρατή...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάξτε μόνοι σας Λάδι χεριών

Φτιάξτε μόνοι σας Λάδι χεριών Σε 50 γρ. αμυγδαλέλαιο προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι καλέντουλας, 3 φύλλα ευκαλύπτου αποξηραμένα. 1 φλούδα λεμονιού και 2 κουταλιές φρέσκο...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάξτε μόνοι σας Γαλάκτωμα σώματος από αμύγδαλα

Φτιάξτε μόνοι σας Γαλάκτωμα σώματος από αμύγδαλα Λιώνουμε στο γουδί 30 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα. Στο μίξερ, προσθέτουμε στα αμύγδαλα 100 γρ. ροδόνερο, 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφ...

Διαβάστε περισσότερα »


Για τέλειες ζύμες

Για τέλειες ζύμες Το νερό πρέπει να προστεθεί σταδιακά κι όχι όλο από την αρχή για να απορροφηθεί σωστά το αλεύρι. - Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια σου, εί...

Διαβάστε περισσότερα »


Ξεπικρίστε εύκολα τα χόρτα

Ξεπικρίστε εύκολα τα χόρτα Τα πικρά χόρτα βράζονται όπως όλα αλλά με μια μικρή διαφορά! Καταρχήν τα πικρά χόρτα θέλουν περισσότερο νερό κατά το βράσιμο ώστε να α...

Διαβάστε περισσότερα »


Τα μυστικά της πίτσας για αρχάριους

Τα μυστικά της πίτσας για αρχάριους - Βάλε σαλτσούλα αντί για κέτσαπ Ένα από τα πιο βασικά συστατικά που δίνουν νοστιμιά στην πίτσα είναι η σάλτσα! Προτίμησε να την φτιάξ...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάξτε μόνοι σας Κρέμα προσώπου από αμύγδαλο

Φτιάξτε μόνοι σας Κρέμα προσώπου από αμύγδαλο Λιώνουμε στον ατμό 60 γρ. κερί μέλισσας και προσθέτουμε 250 γρ. αμυγδαλέλαιο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε 100 γρ. ροδόνερο α...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάξτε μόνοι σας Ενυδατικη μάσκα προσώπου

Φτιάξτε μόνοι σας Ενυδατικη μάσκα προσώπου Μια άλλη γρήγορη συνταγή για ισχυρή ενυδάτωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα: Ανακατεύουμε 1 κουταλιά γιαουρτιού. 1 κρόκο αυγού, 1 1/2 κουτ...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάξτε μόνοι σας Ενυδατικη κρέμα προσώπου

Φτιάξτε μόνοι σας Ενυδατικη κρέμα προσώπου Χωρίζουμε τον κρόκο 2 αυγών και τον χτυπάμε στο μίξερ προσθέτοντας σταγόνα-σταγόνα 50 γρ. λάδι αβοκάντο και στη συνέχεια μισό κουταλάκι...

Διαβάστε περισσότερα »


Καθαρίστε τις βούρτσες των μαλλιών

Καθαρίστε τις βούρτσες των μαλλιών Για να πλύνετε τις βούρτσες των μαλλιών ή γενικά όλες τις βούρτσες με φυσική τρίχα,τις βάζετε σε λεκάνη με χλιαρή σαπουνάδα και λίγη υγρή...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!