Η φαρμακευτική σόδα αντιμετωπίζει τη σκωρίαση της γαριφαλιάς: σε 1 ποτήρι νερό διαλύστε 1 κουταλιά του γλυκού φαρμακευτική σόδα και ψεκάσ...
Φαρμακευτική σόδα για τη σκωρίαση της γαριφαλιάς
Home > All posts
By NIKOS
Η φαρμακευτική σόδα αντιμετωπίζει τη σκωρίαση της γαριφαλιάς: σε 1 ποτήρι νερό διαλύστε 1 κουταλιά του γλυκού φαρμακευτική σόδα και ψεκάσ...
By NIKOS
H μουστάρδα αντιμετωπίζει τα έντομα και τα σκουλήκια στο χώμα. Απλώστε τριμμένο σινασπόρο (μουστάρδα) στο χώμα της γλάστρας και ποτίστε. ...
By NIKOS
Ράψτε μικρά σακουλάκια από λινό ύφασμα και βάλτε μέσα μερικά αποξηραμένα ματσάκια από δυόσμο, μέντα ή βασιλικό. Τοποθετείστε τα στα συρτά...
By NIKOS
Αν τα μεταλικά έπιπλα είναι λακαρισμένα,καθαρίστε τα με σφουγγάρι και χλιαρή σαπουνάδα.
By NIKOS
Λεκάνες,κουβάδες:Τα πλένετε με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό.Μήν τα αφήνετε εκτεθειμένα στον ήλιο.
By NIKOS
Οι καθρέφτες καθαρίζονται με βρεγμένη εφημερίδα ή με ενα λινό πανί βουτημένο σε νερό και ξίδι.Αν ο καθρέφτης είναι θαμπός,τρίψτε στην ...
By NIKOS
Για τον καθρέφτη του μπάνιου χρησιμοποιήστε εφημερίδα με ξίδι και μετά ξεπλύνετε με καθαρό νερό και μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι.
By NIKOS
Το πράσινο σαπούνι αντιμετωπίζει τη μελίγκρα, τον αλευρώδη, τον τετράνυχο και τις βρωμούσες.: σε 1 κιλό νερό, διαλύστε 20 γραμμάρια πράσι...
By NIKOS
Το γάλα αντιμετωπίζει το ωίδιο και τη μαύρη κηλίδωση τριανταφυλλιάς. Αραιώστε 1 μέρος γάλα σε 9 μέρη νερού (100 γρ. γάλα σε 1 λίτρο νερο...
By NIKOS
Οι γνωστές σκουληκαντέρες (καφε-κόκκινα λεπτά σκουλήκια) όχι μόνο δεν βλάπτουν τα φυτά, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει η φύση...
By NIKOS
Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για να ψηθεί λίγο πιο ...
By NIKOS
Για να μην κολλήσουν τα ζυμαρικά κατά το βράσιμο, ρίχνουμε 1 κ.σ. λάδι στην κατσαρόλα που βράζουν. - Κατά το σερβίρισμα καλό είναι να τ...
By NIKOS
Οι πατάτες που βράζουμε θα πάρουν ξεχωριστό άρωμα και γεύση, αν μέσα στο νερό που βράζουν προσθέσουμε λίγο δυόσμο, μαϊντανό ή ρίγανη.
By NIKOS
Αν θέλουμε οι πατάτες μας να είναι πολύ νόστιμες αλλά και κάτασπρες, ρίχνουμε στο νερό που βράζουν λίγο γάλα.
By NIKOS
Για να μην "σκάζουν" οι πατάτες κατά το βράσιμο, τις βάζουμε σε κρύο νερό και τις βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ. μηλόξιδο.