Τα σταφύλια διατηρούνται περισσότερο καιρό φρέσκα, εάν βάλετε την άκρη από το τσαμπί, σε λίγο νερό.
Διατηρήστε τα σταφύλια
Home > All posts
By NIKOS
Τα σταφύλια διατηρούνται περισσότερο καιρό φρέσκα, εάν βάλετε την άκρη από το τσαμπί, σε λίγο νερό.
By NIKOS
Εάν ξέφυγε το χέρι σας στο αλάτι, βάλτε μία ζαχαρίτσα σε ένα κουτάλι και βουτήξτε την για μία στιγμή στην σάλτσα, χωρίς να την αφήσετε ...
By NIKOS
Σας συμβαίνει κάθεε φορά που βράζετε ρύζι να δημιουργούνται μεγάλες φουσκάλες που να πετάγονται και να λερώνουν την κουζίνα σας;Το μόνο...
By NIKOS
Για να βγαίνουν οι γιακάδες και οι μανσέτες από τα πουκάμισα, πραγματικά καθαρές μετά το πλύσιμο, ρίχνετε στα πιο βρώμικα σημεία σαμπουάν...
By NIKOS
T α νωπά φρούτα χρειάζονται καλό πλύσιμο με άφθονο νερό, για να φύγουν τα υπολείμματα των φυτοφαρμάκων. Ακόμη καλύτερα είναι να τα ξεφλου...
By NIKOS
Tο τέλειο χρώμα και το ιδανικό σχήμα σε ένα φρούτο δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει! Oι «τέλειες» φράουλες ή τα «ιδανικά» αχλάδια μαρτυρο...
By NIKOS
Tα συγκεκριμένα φρούτα αντέχουν στο ψυγείο γύρω στις 8 ημέρες. Oι αμυχές στο φλοιό μειώνουν τη διάρκεια συντήρησης του φρούτου.
By NIKOS
Θυμηθείτε ότι η βασική διαφορά μεταξύ ροδάκινων και νεκταρινιών είναι ότι τα δεύτερα δεν έχουν το χαρακτηριστικό χνούδι των πρώτων. Προσέ...
By NIKOS
Προσέξτε να έχουν σκούρο μοβ χρώμα, να είναι φουσκωτά, να μην έχουν κηλίδες ή ρυτίδες και να είναι θαμπά και όχι γυαλιστερά. Kόψτε ένα δα...
By NIKOS
Το καλύτερο για τα τζάμια είναι το χαρτί εφημερίδας καθώς αυτό το οποίο τα γυαλίζει είναι το μελάνι. Διαλέγετε σελίδες πυκνογραμμένες!
By NIKOS
Αποκτήστε τήν συνήθεια νά πασπαλίζετε μέ Αλάτι καί κανέλλα Αμέσως μετά τό ψήσιμο, τά σημεία του φούρνου σας πού έχουν λερωθεί. Τό αλάτι α...
By NIKOS
Για να καθαρίζουν τέλεια τα ξύλα κοπής, τρίβετέ τα μέ σόδα φαγητού καί ξεπλένετέ τα μετά μέ άφθονο ζεστό νερό.
By NIKOS
Για νά ἐξαφανίζονται οι οσμές από τά πλαστικά σκεύη σας, γεμίζετέ τα μέ τσαλακωμένη εφημερίδα, βάζετέ τα μερικές ημέρες στόν καταψύκτη κα...
By NIKOS
Oι κόκκινες καυτερές πιπεριές μάς βοηθούν να απαλλαγούμε από διάφορα παράσιτα. Αλέστε μερικές πιπεριές και ανακατέψτε τις με νερό και ...