Διατηρήστε τα σταφύλια

Διατηρήστε τα σταφύλια Τα σταφύλια διατηρούνται περισσότερο καιρό φρέσκα, εάν βάλετε την άκρη από το τσαμπί, σε λίγο νερό.

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς θα γλυκάνετε μία πολύ αλμυρή σάλτσα

Πώς θα γλυκάνετε μία πολύ αλμυρή σάλτσα Εάν ξέφυγε το χέρι σας στο αλάτι, βάλτε μία ζαχαρίτσα σε ένα κουτάλι και βουτήξτε την για μία στιγμή στην σάλτσα, χωρίς να την αφήσετε ...

Διαβάστε περισσότερα »


Για να μην πετάγεται το νερό όταν βράζετε ρύζι

Για να μην πετάγεται το νερό όταν βράζετε ρύζι Σας συμβαίνει κάθεε φορά που βράζετε ρύζι να δημιουργούνται μεγάλες φουσκάλες που να πετάγονται και να λερώνουν την κουζίνα σας;Το μόνο...

Διαβάστε περισσότερα »


Πεντακάθαροι γιακάδες και μανσέτες

Πεντακάθαροι γιακάδες και μανσέτες Για να βγαίνουν οι γιακάδες και οι μανσέτες από τα πουκάμισα, πραγματικά καθαρές μετά το πλύσιμο, ρίχνετε στα πιο βρώμικα σημεία σαμπουάν...

Διαβάστε περισσότερα »


Χρήσιμες συμβουλές για τα φρούτα

Χρήσιμες συμβουλές για τα φρούτα T α νωπά φρούτα χρειάζονται καλό πλύσιμο με άφθονο νερό, για να φύγουν τα υπολείμματα των φυτοφαρμάκων. Ακόμη καλύτερα είναι να τα ξεφλου...

Διαβάστε περισσότερα »


Yπάρχει τέλειο φρούτο;

Yπάρχει τέλειο φρούτο; Tο τέλειο χρώμα και το ιδανικό σχήμα σε ένα φρούτο δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει! Oι «τέλειες» φράουλες ή τα «ιδανικά» αχλάδια μαρτυρο...

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς συντηρώ Pοδάκινα- νεκταρίνια

Πώς συντηρώ Pοδάκινα- νεκταρίνια Tα συγκεκριμένα φρούτα αντέχουν στο ψυγείο γύρω στις 8 ημέρες.  Oι αμυχές στο φλοιό μειώνουν τη διάρκεια συντήρησης του φρούτου.

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς διαλέγω Pοδάκινα- νεκταρίνια

Πώς διαλέγω Pοδάκινα- νεκταρίνια Θυμηθείτε ότι η βασική διαφορά μεταξύ ροδάκινων και νεκταρινιών είναι ότι τα δεύτερα δεν έχουν το χαρακτηριστικό χνούδι των πρώτων. Προσέ...

Διαβάστε περισσότερα »


Συντήρηση Δαμάσκηνων

Συντήρηση Δαμάσκηνων Tα δαμάσκηνα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο γύρω στις 8 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς Διαλέγω Δαμάσκηνα

Πώς Διαλέγω Δαμάσκηνα Προσέξτε να έχουν σκούρο μοβ χρώμα, να είναι φουσκωτά, να μην έχουν κηλίδες ή ρυτίδες και να είναι θαμπά και όχι γυαλιστερά. Kόψτε ένα δα...

Διαβάστε περισσότερα »


Το καθάρισμα των τζαμιών

Το καθάρισμα των τζαμιών Το καλύτερο για τα τζάμια είναι το χαρτί εφημερίδας καθώς αυτό το οποίο τα γυαλίζει είναι το μελάνι. Διαλέγετε σελίδες πυκνογραμμένες!

Διαβάστε περισσότερα »


Καθαρός φούρνος

Καθαρός φούρνος Αποκτήστε τήν συνήθεια νά πασπαλίζετε μέ Αλάτι καί κανέλλα Αμέσως μετά τό ψήσιμο, τά σημεία του φούρνου σας πού έχουν λερωθεί. Τό αλάτι α...

Διαβάστε περισσότερα »


Ξύλα κοπής

Ξύλα κοπής Για να καθαρίζουν τέλεια τα ξύλα κοπής, τρίβετέ τα μέ σόδα φαγητού καί ξεπλένετέ τα μετά μέ άφθονο ζεστό νερό.

Διαβάστε περισσότερα »


Για νά μήν μυρίζουν τά πλαστικά σκεύη

Για νά μήν μυρίζουν τά πλαστικά σκεύη Για νά ἐξαφανίζονται οι οσμές από τά πλαστικά σκεύη σας, γεμίζετέ τα μέ τσαλακωμένη εφημερίδα, βάζετέ τα μερικές ημέρες στόν καταψύκτη κα...

Διαβάστε περισσότερα »


Βάλτε πιπέρι στα παράσιτα

Βάλτε πιπέρι στα παράσιτα Oι κόκκινες καυτερές πιπεριές μάς βοηθούν να απαλλαγούμε από διάφορα παράσιτα. Αλέστε μερικές πιπεριές και ανακατέψτε τις με νερό και ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!