Aν και δύσκολα καταλαβαίνουμε την ποιότητά του κοιτάζοντάς το εξωτερικά, καλό είναι να διαλέγουμε πεπόνι με έντονη μυρωδιά, χωρίς μαλακά ...
Πώς διαλέγω Πεπόνι
Home > All posts
By NIKOS
Aν και δύσκολα καταλαβαίνουμε την ποιότητά του κοιτάζοντάς το εξωτερικά, καλό είναι να διαλέγουμε πεπόνι με έντονη μυρωδιά, χωρίς μαλακά ...
By NIKOS
Tα κεράσια διατηρούνται για λίγες μέρες (γύρω στις 4-5) στο ψυγείο. Kαλό είναι να τα βγάζετε λίγη ώρα πριν τα φάτε, ώστε να ανακτήσουν τη...
By NIKOS
Προσέξτε να έχουν πράσινα και όχι ξεραμένα κοτσάνια και φύλλα. Πρέπει να έχουν λαμπερό χρώμα, να μην είναι μαλακά, αλλά σφριγηλά, στεγνά,...
By NIKOS
Tα σταφύλια διατηρούνται στο ψυγείο για λίγες μέρες, σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να μην αφυδατώνονται. Όσο τα συντηρείτε, μπορε...
By NIKOS
Απλώνετε τήν τριμμένη παρμεζάνα σας σέ φαγητό πού θά ψήσετε; Μήν ξεχάσετε νά της προσθέσετε λίγο βούτυρο. Μόνη της η παρμεζάνα είναι πο...
By NIKOS
Τα ντουλάπια με τις προμήθειές σας μυρίζουν άσχημα; Πλύντε τα με νερό και ξίδι και αερίστε τα καλά στην συνέχεια.
By NIKOS
Δώστε περισσότερο χρόνο ζωής στα γυαλισμένα παπούτσια σας. Για να αποφύτετε τις πτυχώσεις, αλείψτε τα με ρετσινόλαδο. Για να προστατέψετε...
By NIKOS
Δεν έχετε χαρτί περιτυλίγματος; Χρησιμοποιήστε χαρτί κραφτ που θα διακοσμήσετε με μερικά λουλούδια ζωγραφισμένα από εσάς, ή με κάποιες φω...
By NIKOS
By NIKOS
Η σαλάτα σας έχει αρχίσει να μαραίνεται; Ένα «σκωτσέζικο ντους» θα την ζωντανέψει. Ρίξτε την πρώτα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό και μετ...
By NIKOS
Για να είναι η ομελέττα σας πιο αφράτη, προσθέστε μία κουταλιά νερό, ή γάλα, την ώρα κατά την οποία κτυπάτε τα αυγά.
By NIKOS
Συνηθίστε να βγάζετε τον σπάγκο από το κρέας, όταν σας το δίνει ο κρεοπώλης σας, λίγο πριν το τέλος τού μαγειρεύματος. Θα γίνεται πιο χυ...
By NIKOS
Πέσατε έξω φτιάχνοντας την βινεγκρέτ και τώρα «κολυμπάει» η σαλάτα σας στο λάδι; Ρίξτε ένα μεγάλο κομμάτι ψίχα. Θα τραβήξει την περιττή λ...
By NIKOS
Για να διατηρήσετε την γραμμή σας προτιμάτε να μαγειρεύετε το κρέας σε σουβλάκια, γιατί έτσι απομακρύνεται περισσότερο λίπος. Για να είνα...