Πώς διαλέγω Πεπόνι

Πώς διαλέγω Πεπόνι Aν και δύσκολα καταλαβαίνουμε την ποιότητά του κοιτάζοντάς το εξωτερικά, καλό είναι να διαλέγουμε πεπόνι με έντονη μυρωδιά, χωρίς μαλακά ...

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς Συντηρώ Κεράσια

Πώς Συντηρώ Κεράσια Tα κεράσια διατηρούνται για λίγες μέρες (γύρω στις 4-5) στο ψυγείο. Kαλό είναι να τα βγάζετε λίγη ώρα πριν τα φάτε, ώστε να ανακτήσουν τη...

Διαβάστε περισσότερα »


Κεράσια

Κεράσια Προσέξτε να έχουν πράσινα και όχι ξεραμένα κοτσάνια και φύλλα. Πρέπει να έχουν λαμπερό χρώμα, να μην είναι μαλακά, αλλά σφριγηλά, στεγνά,...

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς Συντηρώ σταφύλια

Πώς Συντηρώ σταφύλια Tα σταφύλια διατηρούνται στο ψυγείο για λίγες μέρες, σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να μην αφυδατώνονται. Όσο τα συντηρείτε, μπορε...

Διαβάστε περισσότερα »


Σταφύλια

Σταφύλια Προσέξτε οι ρώγες να έχουν μέτριο μέγεθος, το τσαμπί να έχει κωνικό σχήμα και το κλαδί τους να είναι φρέσκο, πράσινο και σκληρό. •Bεβαιωθ...

Διαβάστε περισσότερα »


Τραγανή παρμεζάνα

Τραγανή παρμεζάνα Απλώνετε τήν τριμμένη παρμεζάνα σας σέ φαγητό πού θά ψήσετε; Μήν ξεχάσετε νά της προσθέσετε λίγο βούτυρο. Μόνη της η παρμεζάνα είναι πο...

Διαβάστε περισσότερα »


Ντουλάπια χωρίς μυρωδιές

Ντουλάπια χωρίς μυρωδιές Τα ντουλάπια με τις προμήθειές σας μυρίζουν άσχημα; Πλύντε τα με νερό και ξίδι και αερίστε τα καλά στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα »


Προστατέψτε τά γυαλισμένα παπούτσια σας

Προστατέψτε τά γυαλισμένα παπούτσια σας Δώστε περισσότερο χρόνο ζωής στα γυαλισμένα παπούτσια σας. Για να αποφύτετε τις πτυχώσεις, αλείψτε τα με ρετσινόλαδο. Για να προστατέψετε...

Διαβάστε περισσότερα »


Χαρτί για δώρο

Χαρτί για δώρο Δεν έχετε χαρτί περιτυλίγματος; Χρησιμοποιήστε χαρτί κραφτ που θα διακοσμήσετε με μερικά λουλούδια ζωγραφισμένα από εσάς, ή με κάποιες φω...

Διαβάστε περισσότερα »


Σκουπίστε τήν σκόνη

Σκουπίστε τήν σκόνη Υγραίνετε την σκούπα σας πριν σκουπίσετε. Έτσι θα κολλάει καλύτερα η σκόνη.

Διαβάστε περισσότερα »


Φρέσκια σαλάτα

Φρέσκια σαλάτα Η σαλάτα σας έχει αρχίσει να μαραίνεται; Ένα «σκωτσέζικο ντους» θα την ζωντανέψει. Ρίξτε την πρώτα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό και μετ...

Διαβάστε περισσότερα »


Αφράτη ομελέττα

Αφράτη ομελέττα Για να είναι η ομελέττα σας πιο αφράτη, προσθέστε μία κουταλιά νερό, ή γάλα, την ώρα κατά την οποία κτυπάτε τα αυγά.

Διαβάστε περισσότερα »


Χυμώδες κρέας

Χυμώδες κρέας Συνηθίστε να βγάζετε τον σπάγκο από το κρέας, όταν σας το δίνει ο κρεοπώλης σας, λίγο πριν το τέλος τού μαγειρεύματος. Θα γίνεται πιο χυ...

Διαβάστε περισσότερα »


Φτιάχνοντας βινεγκρέτ

Φτιάχνοντας βινεγκρέτ Πέσατε έξω φτιάχνοντας την βινεγκρέτ και τώρα «κολυμπάει» η σαλάτα σας στο λάδι; Ρίξτε ένα μεγάλο κομμάτι ψίχα. Θα τραβήξει την περιττή λ...

Διαβάστε περισσότερα »


Ελαφριά σουβλάκια

Ελαφριά σουβλάκια Για να διατηρήσετε την γραμμή σας προτιμάτε να μαγειρεύετε το κρέας σε σουβλάκια, γιατί έτσι απομακρύνεται περισσότερο λίπος. Για να είνα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!