Κεράσια

Προσέξτε να έχουν πράσινα και όχι ξεραμένα κοτσάνια και φύλλα.
Πρέπει να έχουν λαμπερό χρώμα, να μην είναι μαλακά, αλλά σφριγηλά, στεγνά, χωρίς αλλοιώσεις στη σάρκα.
Tα σκουρόχρωμα κάθε ποικιλίας θεωρούνται τα πιο ώριμα, με την πιο γλυκιά γεύση, αλλά και αυτά που κινδυνεύουν να χαλάσουν γρηγορότερα.
Κεράσια 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 Προσέξτε να έχουν πράσινα και όχι ξεραμένα κοτσάνια και φύλλα. Πρέπει να έχουν λαμπερό χρώμα, να μην είναι μαλακά, αλλά σφριγηλά, στεγνά,...


On : Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!