Για να διατηρήσετε τις πιέτες μίας φούστας στην βαλίτσα, τυλίξτε την στο «πόδι» ενός καλσόν.
Βαλίτσα
Home > All posts
By NIKOS
Για να διατηρήσετε τις πιέτες μίας φούστας στην βαλίτσα, τυλίξτε την στο «πόδι» ενός καλσόν.
By NIKOS
Όλα είναι έτοιμα, εκτός από την σάλτσα του ψητού. Οι καλεσμένοι σας θα έλθουν από στιγμή σε στιγμή... και ανακαλύπτετε ότι δεν έ...
By NIKOS
Διακοσμήστε τα ποτήρια όπου θα σερβίρετε κάποιο απεριτίφ με γλυκιά γεύση! Βάλτε σε ένα μπωλ, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, ή λεμονιού...
By NIKOS
Για να ξαναδώσετε λίγη ζωντάνια στην φωτιά του τζακιού σας, η οποία σβήνει, πετάξτε, με προσοχή, μία χούφτα χονδρό αλάτι στις στά...
By NIKOS
Πολλές φορές, οι πήλινες γλάστρες έχουν λευκούς λεκέδες, οι οποίοι οφείλονται στην υγρασία. Για να τους σβήσετε, πρέπει να τους τρίψετε ...
By NIKOS
Η υγρασία κόλλησε τελικώς τα γραμματόσημα μεταξύ τους. Μην ξεχνάτε λοιπόν, ότι η κατάψυξη μπορεί να σας βοηθήσει να τα ξεκολλήσε...
By NIKOS
Βράστε φύλλα κισσού, ώσπου να γίνουν ένας πολτός και χρησιμοποιήστε τον για να καθαρίσετε τα μαύρα μεταξωτά.
By NIKOS
Αντί να χρησιμοποιείτε διαφανές βερνίκι νυχιών, ή στεγνό σαπούνι για να σταματήσετε ένα πόντο στο καλσόν σας, ρίχνετε λίγη λακ για...
By NIKOS
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μαυρισμένα πόδια είναι πιο ωραία από τα κάτασπρα... όμως, αυτός δεν είναι λόγος για να τα «ψήνετ...
By NIKOS
Μην πετάτε τις φλούδες των πορτοκαλιών. Βάζετέ τις επάνω στο καλοριφέρ. Τον χειμώνα δίνουν στο σπίτι, ένα υπέροχο άρωμα.
By NIKOS
Για να δίνετε άρωμα στην φρουτοσαλάτα σας, τρίβετε κομματάκια ζάχαρης στην φλούδα ενός καλοπλυμένου μανταρινιού, ή νεραντζιού κα...
By NIKOS
Για να ξεκιτρινίσετε τις άσπρες συσκευές σας, ανακατέψτε 1/2 φλυτζάνι χλωρίνη, 1/4 του φλυτζανιού σόδα σε σκόνη και 4 φλυτζάνια ...
By NIKOS
Όταν σας προτείνεται μία κρέμα σε δύο συσκευασίες, είναι καλύτερα να προτιμάτε τα σωληνάρια και όχι τα βαζάκια, γιατί είναι πιο ...
By NIKOS
Για να διατηρηθούν οι σπιτικές μαρμελάδες σας, βρέξτε τα γυάλινα βάζα στα οποία θα τις τοποθετήσετε, με λικέρ της αρεσκείας σας.