Δοσομετρητής για τα γλυκά μας

Δοσομετρητής για τα γλυκά μας Ο Νο 1 κανόνας στη ζαχαροπλαστική είναι η ακρίβεια. Γι’ αυτό μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής είναι τα πρώτα ...

Διαβάστε περισσότερα »


Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ

Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ Θέλετε να παρασκευάσετε το δικό σας υγρό καθαρισμού του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας; Σημειώστε: Σε 3,5 λίτρα νερό προσθέστε δύο κουταλ...

Διαβάστε περισσότερα »


Θερμοκρασίες τηγανίσματος

Θερμοκρασίες τηγανίσματος • O χρόνος τηγανίσματος με ελαιόλαδο, καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 4-5 λεπτά και η θερμοκρασία να είναι ήπια.  • Οι ειδικοί θεωρού...

Διαβάστε περισσότερα »


Γρατζουνιές στα CDs

Γρατζουνιές στα CDs Αν μερικά CDs ή DVDs σας έχουν γρατζουνιστεί ή λερωθεί, με αποτέλεσμα να "πηδούν" όταν τα χρησιμοποιείτε, μην απελπίζεστε: Απ...

Διαβάστε περισσότερα »


Στρώστε με χρώμα το τραπέζι σας

Στρώστε με χρώμα το τραπέζι σας Το να βάλετε χρώμα στη διακόσμηση του τραπεζιού σας δεν βοηθά μόνο στο να έχετε ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα! Έχει επίδραση ακόμ...

Διαβάστε περισσότερα »


Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας

Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας Δώστε έναν άλλο αέρα στην κουζίνα σας: Αν οι τοίχοι σας είναι άδειοι, κρεμάστε καδράκια με παλιές διαφημίσεις ή άλλα πινακάκια σχετικ...

Διαβάστε περισσότερα »


Ανανεώστε το παλιό σας ψυγείο

Ανανεώστε το παλιό σας ψυγείο Για να βελτιώσετε την εικόνα του παλιού λευκού ψυγείου σας, αφού το καθαρίσετε με μια καλή κρέμα καθαρισμού, γεμίστε το με χρωματιστά...

Διαβάστε περισσότερα »


Γυαλίστε τα φύλλα των φυτών σας

Γυαλίστε τα φύλλα των φυτών σας Αν θέλετε να πλύνετε και να γυαλίσετε τα φύλλα των φυτών σας, αρχικά ραντίστε τα με αρκετό νερό (χωρίς πολύ πίεση) ώστε να αφαιρέσετε τ...

Διαβάστε περισσότερα »


Στυλό και μαρκαδόροι

Στυλό και μαρκαδόροι Τοποθετήστε τα στυλό και τους μαρκαδόρους πάντα με την μύτη προς τα κάτω. Θα διαρκέσουν περισσότερο και θα είναι πάντα έτοιμοι να γρά...

Διαβάστε περισσότερα »


Βαλίτσες

Βαλίτσες Αν οι βαλίτσες σας ήταν ξεχασμένες στην αποθήκη και μυρίζουν κλεισούρα (υγρασία), λίγες μέρες πριν τις χρησιμοποιήσετε βάλτε στο εσωτερ...

Διαβάστε περισσότερα »


Τα πιο κατάλληλα βάζα για μαρμελάδα

Τα πιο κατάλληλα βάζα για μαρμελάδα Τα ιδανικά βάζα για μαρμελάδα πρέπει να είναι γυάλινα και να κλείνουν αεροστεγώς, με ειδικά καπάκια και φλάντζες από μαλακό λάστιχο, πο...

Διαβάστε περισσότερα »


Αποστείρωση βάζων για μαρμελάδα/τουρσί

Αποστείρωση βάζων για μαρμελάδα/τουρσί Πλύντε τα βάζα και τοποθετήστε τα σε μια κατσαρόλα αρκετά ψηλότερη από το ψηλότερο βάζο (ώστε να μην χύνεται απέξω το νερό την ώρα που ...

Διαβάστε περισσότερα »


Ξεχωρίστε εύκολα τη βαλίτσα σας

Ξεχωρίστε εύκολα τη βαλίτσα σας Όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο ή καράβι και πρέπει να «αποχωριστείτε» τη βαλίτσα σας, δέστε στη βαλίτσα σας μια κορδέλα με έντονο χρώμα ή...

Διαβάστε περισσότερα »


Λοσιόν από τίλιο

Λοσιόν από τίλιο Για να ανακουφίσετε το δέρμα σας από τον πόνο και τον ερεθισμό ενός ηλιακού εγκαύματος φτιάξτε ένα αφέψημα με μία γεμάτη χούφτα τίλιο σ...

Διαβάστε περισσότερα »


Χειροποίητο αποσμητικό

Χειροποίητο αποσμητικό Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι 2 κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού, 2 κουταλιές της σούπας βαζελίνη και 2 κουταλιές της σούπας ταλκ. Δημιουρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!