Ένας τρόπος να μειώσεις τις θερμίδες και να αυξήσεις την απόλαυση... Την επόμενη φορά που θα ετοιμάσεις τηγανήτες, αντικατάστησε το γάλ...
Μυστικό για τις πιο αφράτες τηγανήτες που έφτιαξες ποτέ.
Home > All posts
By NIKOS
Ένας τρόπος να μειώσεις τις θερμίδες και να αυξήσεις την απόλαυση... Την επόμενη φορά που θα ετοιμάσεις τηγανήτες, αντικατάστησε το γάλ...
By NIKOS
Κράτησε ένα κουτάκι στο συρτάτι με τα εξαρτήματα της κουζίνας Ειδικά αν έπιλέξεις κάποιο με υπέροχη γεύση φρούτων ή μέντας θα σε εξυπη...
By NIKOS
Ψέκασε τη νοστιμιά στο ταψάκι σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές... Χρησιμοποίησε κάποια συσκευή ψεκασμού ή ένα μαγειρικό πινέλο για να ...
By NIKOS
Για να είναι φρέσκο και έτοιμο για χρήση... Τύλιξε το σε αλουμινόχαρτο και άφησε το φρέσκο σέλερι στο ψυγείο σου. Έτσι θα παραμείνει ζω...
By NIKOS
Δοκίμασε μια νέα τεχνική για υπέροχα πιάτα... Το ψητό κατσαρόλας, αλλά και ένα νόστιμο στιφάδο θα μαλακώσει και θα γίνει πιο τρυφερό αν α...
By NIKOS
Για να ψηθούν πιό γρήγορα αλλα και πιό καλά τα μπιφτέκια σας,αφού τα έχετε πλάσει πρώτα και προτού τα βάλετε για ψήσιμο ανοίξτε μία μικ...
By NIKOS
Ξέρεις πως το ψητό κρέας θέλει χρόνο να μελώσει και να γίνει λουκούμι! Αν όμως θέλεις να επιταχύνεις την διαδικασία στο φούρνου, χωρίς όμ...
By NIKOS
Φρέσκα αφράτα μανιτάρια... Πώς όμως θα ξέρεις ότι είναι και φρέσκα; Τα φρούτα έχουν ζωηρά χρώματα, τα λαχανικά σταθερή υφή! Τα μανιτάρια;...
By NIKOS
Άνοιξες το φακελάκι με τον εσπρέσο ή τον ελληνικό και γέμισε η κουζίνα μυρωδιά φρεσκοκομμένου καφέ. Για να απολαμβάνεις πάντα τον καφέ κ...
By NIKOS
Μυστικά για την πιο λεία, γυαλιστερή ρευστή σοκολάτα... Αρχικά, όπως γνωρίζεις για να λιώσεις σοκολάτα δεν πρέπει να βάλεις τα κομμάτια τ...
By NIKOS
Δοκίμασε να βάλεις τη γλαστρούλα του βασιλικού μέσα στο σπίτι, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες για να μην παγώσει και μαραθεί. Από την άλλη...
By NIKOS
Δουλεύεις τη ζύμη για την σπιτική τραγανή πίτσα. Ξεκινάς το ζυμωμα για την δική σου home made πίτα! Αφού πάρει η ζύμη όσο αλέυρι χρειαστε...
By NIKOS
Ποιος είπε ό,τι πρέπει να πετάξεις το μελάνι της σουπιάς; Ανάμειξε το μελάνι της σουπιάς με κόκκινο κρασί και χρησιμοποίησε το μείγμα για...
By NIKOS
Πρόσθεσε εκτός των άλλων υλικών 2 καρότα τριμμένα, μια κουταλιά ζάχαρη και μια κουταλιά πελτέ ντομάτας. H σάλτσα θα δέσει και δεν θα είνα...
By NIKOS
Καθαρίζεις μηλαράκι; Δεν πετάμε τίποτα... Οι φλούδες του μήλου μπορούν να γίνουν το πιο φυσικό και αποτελεσματικό καθαριστικό για όλα τα...