Mυστικό για τρυφερό ψητό κατσαρόλας!

Δοκίμασε μια νέα τεχνική για υπέροχα πιάτα...
Το ψητό κατσαρόλας, αλλά και ένα νόστιμο στιφάδο θα μαλακώσει και θα γίνει πιο τρυφερό αν αντί για απλό νερό το ψήσεις σε τσάι. Αντικατάστησε 2 φλίτζάνια από τα υγρά που χρειάζονται για τη συνταγή με τσάι (προτίμησε λευκό ή πράσινο που έχουν πιο λεπτή υφή και άρωμα) και συνέχισε με το πιάτο όπως ακριβώς περιγράφουν οι οδηγίες. Το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό
Mυστικό για τρυφερό ψητό κατσαρόλας! 4.5 5 NIKOS Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε μια νέα τεχνική για υπέροχα πιάτα... Το ψητό κατσαρόλας, αλλά και ένα νόστιμο στιφάδο θα μαλακώσει και θα γίνει πιο τρυφερό αν α...


On : Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!