Οταν κάποια συνταγή απαιτεί κρέμα γάλακτος,να χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά(35%) εκτός και άν η συνταγή σας απαιτεί κάτι διαφορετικό.Αν χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά σε συνταγή που δέν απαιτίται κάτι τέτοιο,η κρέμα σας δε θα σφίξει ποτέ όσο και να τη χτυπήσετε στο μίξερ και θα γίνει απλά μια παχύρευστη μάζα.Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που φτιάχνετε ganache σοκολάτας.Οπότε,δώστε προσοχή στην επιλογή της κρέμας γάλακτος!!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
On : Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου