ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Οταν κάποια συνταγή απαιτεί κρέμα γάλακτος,να χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά(35%) εκτός και άν η συνταγή σας απαιτεί κάτι διαφορετικό.Αν χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά σε συνταγή που δέν απαιτίται κάτι τέτοιο,η κρέμα σας δε θα σφίξει ποτέ όσο και να τη χτυπήσετε στο μίξερ και θα γίνει απλά μια παχύρευστη μάζα.Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που φτιάχνετε ganache σοκολάτας.Οπότε,δώστε προσοχή στην επιλογή της κρέμας γάλακτος!!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 Οταν κάποια συνταγή απαιτεί κρέμα γάλακτος,να χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά(35%) εκτός και άν η συνταγή σας απαιτεί...


On : Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!