ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Ολοι μας χρησιμοποιούμε την κατάψυξή του ψυγείου μας προκειμένου να καταψύξουμε-αποθηκεύσουμε τα κρεατικά και τα πουλερικά μας για μελλοντική χρήση.Βέβαια,το καλύτερο θα ήταν να αγοράζουμε το κρέας που θέλουμε να μαγειρέψουμε την ίδια ημέρα,αλλα κάτι ο λιγοστός χρόνος,κατι οι υποχρεώσεις και οι ενασχολήσεις μας,το καθιστούν αποτρεπτικό για την καθημερινότητα!Ποιά είναι όμως η χρονική διάρκεια που μπορούν τα κρεατικά-πουλερικά να συντηρηθούν και έπειτα να καταναλωθούν με ασφάλεια;Ενημερωθείτε απο τον παρακάτω πίνακα:

-Μπέικον ή λουκάνικο: ένα με δύο μήνες.
-Ζαμπόν, χοτ-ντογκ ή αλλαντικά: δύο έως τρεις μήνες.
-Ωμές μπριζόλες ή παιδάκια: τέσσερις έως δώδεκα μήνες.
-Ωμός κιμάς: τρεις έως τέσσερις μήνες.
-Μαγειρεμένο κρέας: δύο έως τρεις μήνες.
-Ωμά ολόκληρα πουλερικά: ένα με δύο μήνες.
-Ωμά τεμάχια πουλερικών: εννέα μήνες.
-Μαγειρεμένα πουλερικά: τέσσερις μήνες.
-Ωμά, άγρια θηράματα:Οκτώ έως δώδεκα μήνες.
ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 Ολοι μας χρησιμοποιούμε την κατάψυξή του ψυγείου μας προκειμένου να καταψύξουμε-αποθηκεύσουμε τα κρεατικά και τα πουλερικά μας για μελλον...


On : Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!