ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΙΔΡΩΤΑ #2

Ο ιδρώτας αποτελείται κατά 99% από νερό, ενώ περιέχει και μεταλλικά άλατα σε ποσοστό 5% προερχόμενα κυρίως από χλωριούχο νάτριο. Η αλμυρή γεύση του οφείλεται σε αυτήν την ουσία.


Σε ανθεκτικά ρούχα
Βάλτε μια κουταλιά απορρυπαντικό σε 2 λίτρα ζεστό νερό. Τρίψτε το σαπούνι στο ρούχο και αφήστε το να μουλιάσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο στους 90 ή 95 βαθμούς. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου εξαφανιστεί ο λεκές.


Σε ευαίσθητα ρούχα
Ετοιμάστε ένα μπολ με ¼ λίτρο ζεστό νερό και προσθέστε ¼ l οξικό οξύ ή ξύδι. Εμποτίστε το λεκέ με το διάλυμα. Αφήστε το να μουλιάσει για 10-15 λεπτά. Έπειτα πλύνετε το ρούχα με κρύο νερό και στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.

Εναλλακτικά:
Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας. αμμωνία (8%) σε 0,5 λίτρα ζεστό νερό και αφήστε το ρούχο να μουλιάσει για μερικές ώρες. Ξεπλύνετε το ρούχο με κρύο νερό και στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΙΔΡΩΤΑ #2 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο ιδρώτας αποτελείται κατά 99% από νερό, ενώ περιέχει και μεταλλικά άλατα σε ποσοστό 5% προερχόμενα κυρίως από χλωριούχο νάτριο. Η αλμυρή...


On : Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!