ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟ

Στο γαστρικό εμετό αντικατοπτρίζονται πρόσφατες προσλήψεις τροφών. Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, ο εμετός τείνει να είναι δύσοσμος.

Σε ρούχα
Πλύνετε το ρούχο απαλά σε νερό για απομακρύνετε τον εμετό από το ρούχο προσέχοντας να μην απλωθεί ο εμετός σε καθαρές περιοχές του ρούχου. Στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο χρησιμοποιώντας ένα απορρυπαντικό με ένζυμα και βάζοντας τη θερμοκρασία του πλυντηρίου όσο υψηλή αντέχει το ρούχο.

Δύσκολοι λεκέδες
Αν ο λεκές είναι δυσεπίλυτος ή δύσκολος να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε αμμωνία των νοικοκυριών. Εάν το σημείο είναι ξερό, περάστε ελαφρά το λεκέ με μια βούρτσα νυχιών ή πιάτων. Αναμειγνύετε 5 φλιτζάνια νερό με 1 φλιτζάνι. αμμωνία (8%). Τρίψτε καλά το λεκέ με ένα πανί και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές. Έπειτα πλύνετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 Στο γαστρικό εμετό αντικατοπτρίζονται πρόσφατες προσλήψεις τροφών. Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, ο εμετός τείνει να είναι δύσοσμος. Σε ...


On : Σάββατο 17 Αυγούστου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!