ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ

Τα όσπρια χρειάζονται μούλιασμα πριν το μαγείρεμα, γύρω στις 10-15 ώρες. Όσα από τα όσπρια ανέβουν αμέσως πάνω στην επιφάνεια, τα πετάμε γιατί μπορεί να είναι σάπια. Μόνο οι φακές, η φάβα και τα μπιζέλια θέλουν πολύ λιγότερο μούλιασμα (συνήθως, γύρω στο 2ωρο).
ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 Τα όσπρια χρειάζονται μούλιασμα πριν το μαγείρεμα, γύρω στις 10-15 ώρες. Όσα από τα όσπρια ανέβουν αμέσως πάνω στην επιφάνεια, τα πετάμε ...


On : Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!