ΑΣΒΕΣΤΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Στις παλιές συνταγές για γλυκά κουταλιού, χρησιμοποιούν ασβεστόνερο (σβησμένο ασβέστη διαλυμένο σε νερό)για να σφίξουν τα ευαίσθητα φρούτα (καρπούζι, βερίκοκο, κολοκύθι).
ΑΣΒΕΣΤΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 Στις παλιές συνταγές για γλυκά κουταλιού, χρησιμοποιούν ασβεστόνερο (σβησμένο ασβέστη διαλυμένο σε νερό)για να σφίξουν τα ευαίσθητα φρούτ...


On : Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!