ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ

Όταν χιονίζει σκορπίζουμε αλάτι στο χιόνι για να λιώσει ο πάγος. Το αλάτι αυτό σχηματίζει λευκές κηλίδες στα υποδήματά μας οι οποίες φαίνονται ιδιαιτέρα, μόλις στεγνώσει το παπούτσι. Οι λεκέδες αυτές συνήθως δεν βγαίνουν με λίγο νεράκι σε ένα πανί.


Μουσκέψτε ένα πανί με γάλα και πλύνετε τα υποδήματα. Έπειτα σκουπίστε τα υποδήματα εξωτερικά με ένα στεγνό πανί ενώ εσωτερικά γεμίστε τα υποδήματα με μπάλες από εφημερίδες. Στη συνέχεια αφήστε τα υποδήματα να στεγνώσουν.

Όταν τα υποδήματα είναι εντελώς στεγνά φροντίστε τα και συντηρήστε τα με κατάλληλη αλοιφή, βερνίκι, σπρέι ή κρέμα αναλόγως το υλικό του υποδήματος.


Προειδοποίηση
Μη βάλετε τα υποδήματά σας σε καλοριφέρ για να στεγνώσουν. Η θερμότητα μπορεί να καταστρέψει και πέλματα από καουτσούκ και το δέρμα του υποδήματος. Αφήστε λοιπόν τα υποδήματα να στεγνώσουν πάνω σε μια εφημερίδα σε θερμοκρασία δωματίου.
ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 11 Μαΐου 2013 Όταν χιονίζει σκορπίζουμε αλάτι στο χιόνι για να λιώσει ο πάγος. Το αλάτι αυτό σχηματίζει λευκές κηλίδες στα υποδήματά μας οι οποίες φαίν...


On : Σάββατο 11 Μαΐου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!