ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ


-Αντιμετωπίστε όλους τους λεκέδες το συντομότερο δυνατόν. Όσο περισσότερο μένουν οι λεκέδες τόσο πιο δύσκολα αφαιρούνται!
-Το πρώτο βήμα είναι πάντα να περιορίσουμε τη ζημιά. Απορροφήστε όσο το δυνατόν πιο πολύ τους υγρούς λεκέδες με καθαρό απορροφητικό χαρτί. --Αντίστοιχα σε στεγνούς λεκέδες ξύστε προσεκτικά επιπλέον στρώματα με ένα κουτάλι ή μη κοφτερό μαχαίρι.
Εάν ο λεκές έχει ξεραθεί, μουσκέψτε τον ελαφρώς πριν τον αντιμετωπίσετε για να αφαιρεθεί πιο εύκολα.
-Μην τρίβετε τον λεκέ. Με το τρίψιμο ο λεκές διεισδύει στο ύφασμα και η αφαίρεση του λεκέ δυσκολεύεται.
-Προσέξτε ότι η υπερβολική δόση απορρυπαντικού ελαχιστοποιεί την επίδραση. Ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες του οποιουδήποτε απορρυπαντικού προσεκτικά.
Ξεπλένετε πάντα με καθαρό, κρύο νερό. Υφάσματα με υπολείμματα σαπουνιού είναι πιο ευαίσθητα απέναντι σε καινούργιους λεκέδες.
-Για πολλούς λεκέδες σε χαλιά και υφασμάτινα έπιπλα χρησιμοποιούμε αφρό από ένα διάλυμα σαπουνιού. Το πλεονέκτημα της χρήσης αφρού (και μόνο) είναι, ότι το χαλί ή το έπιπλο με αυτόν τον τρόπο στεγνώνει πιο σύντομα ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο να μυρίζουν μουχλιασμένα μετά τον καθαρισμό.
-Πριν τη χρήση οποιουδήποτε διαλύματος, δοκιμάστε το πρώτα σε κάποιο μη εμφανές σημείο προκειμένου να σιγουρευτείτε, ότι δεν θα χαλάσει το ύφασμα.
Αν ο λεκές δεν υποχωρεί την πρώτη φορά, τότε επαναλάβετε το σύνολο της διαδικασία της αφαίρεσης λεκέδων και πλύσης μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς ο λεκές.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 11 Μαΐου 2013 -Αντιμετωπίστε όλους τους λεκέδες το συντομότερο δυνατόν. Όσο περισσότερο μένουν οι λεκέδες τόσο πιο δύσκολα αφαιρούνται! -Το πρώτο βήμ...


On : Σάββατο 11 Μαΐου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!