Σφράγισε τη νοστιμιά του φαγητού στη γάστρα! Με τη δύναμη του αλευριού...

Φτιάχνετε Γιούλμπασι,αρνάκι με πατάτες,γιουβετσάκι,μοσχαράκι και τοσα άλλα υπέροχα φαγητά χρησιμοποιώντας Πήλινα σκεύη ή γάστρα;Για να τα κάνετε ακόμα πιό υπέροχα μαγειρεμένα,φιάξτε στα γρήγορα ενα ζυμαράκι με αλεύρι και νερό και φτιάξτε μ αυτό ένα στεφάνι που θα το τυλίξετε γύρω απο το πήλινο σκεύος σας σφραγίζοντας έτσι τη σχισμή που βρίσκεται μεταύ του σκεύους και του καπακιού.Οταν είναι έτοιμο το φαγητό σας,απλά σπάστε το "ψωμάκι" πλέον που θά χει δημιουργηθεί και απολαύστε ακόμα πιό νόστιμο και μυρωδάτο φαγητό.
Σημείωση:Οι πιό έμπειρες νοικοκυρές,ξέρουν πόσο χρόνο χρειάζεται το κάθε φαγητό στον φούρνο για να ψηθεί.Αν είστε πιό αρχάρια/αρχάριος,και το φαγητό σας δέν έχει ψηθεί εντελώς και χρειάζεται περισσότερο ψήσιμο,απλά ξαναφτιάξτε άλλο ένα ζυμαρένιο στεφάνι και ξανασφραγίστε το πήλινό σας μέχρι το φαγητό σας να είναι εντελώς έτοιμο.

Σφράγισε τη νοστιμιά του φαγητού στη γάστρα! Με τη δύναμη του αλευριού... 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 Φτιάχνετε Γιούλμπασι,αρνάκι με πατάτες,γιουβετσάκι,μοσχαράκι και τοσα άλλα υπέροχα φαγητά χρησιμοποιώντας Πήλινα σκεύη ή γάστρα;Για να ...


On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!