Μήπως πρέπει να... γίνεις μαϊντανός για να έχεις δροσερή αναπνοή;

Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ γιατί ο μαϊντανός ξεφυτρώνει πάντα "εκεί" που δεν τον σπέρνουν; Πότε ανάμεσα στο κρεμμύδι, πότε μέσα στη σκορδάτη σάλτσα σου και σε δεκάδες άλλες συνταγές. Είναι ο φύλακας άγγελός σου για να διαφυλάξεις την δροσερή αναπνοή σου. Γιατί το  σουβλάκι χωρίς κρεμμύδι μπορεί να σου φαίνεται άνοστο, όπως και η κόκκινη σάλτσα μιας ναπολιτάνα χωρίς σκόρδο. Αυτό δεν σημαίνει πως θέλεις να μυρίζει το στόμα σου για ώρες. Αυτός είναι και ο λόγος που παραδοσιακά οι συνταγές αυτές, περιλαμβάνουν και μαϊντανό. Είναι το αρωματικό φυτό που θα διώξει κάθε άσχημη μυρωδιά και ενοχή για νόστιμες λιχουδιές.

Plus: Το ήξερες ότι ο φρέσκος μαϊντανός είναι το καλύτερο αποσμητικό μετά από κάθε γεύμα. Κόψε μερικά φύλλα και μάσησέ τα μετά το φαγητό! Θα νιώσεις αμέσως τη δροσιά στο στόμα!
Μήπως πρέπει να... γίνεις μαϊντανός για να έχεις δροσερή αναπνοή; 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ γιατί ο μαϊντανός ξεφυτρώνει πάντα "εκεί" που δεν τον σπέρνουν; Πότε ανάμεσα στο κρεμμύδι, πότε μέσα στ...


On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!