Μήπως το παρακάνεις στο βράσιμο του ρυζιού; Μυστικά για τέλειο, σπιρωτό ρύζι!

Η κατσαρόλα αρχίζει να κοχλάζει και εσύ παίρνεις το ύφος μεγάλης Σεφ, την ξύλινη κουτάλα στο χέρι και ξεκινάς το ανακάτεμα του ρυζιού. Ανακατεύεις, ανακατεύεις και δεν λες να σταματήσεις πριν το σπιρωτό ρύζι σου βράσει τελείως. Κι όμως δεν θα γίνει ποτέ σπιρωτό με αυτόν τον τρόπο. Όταν ανακατεύεις συνεχώς το ρύζι, σπάνε οι κόκκοι, μαλακώνει το ρύζι και λασπώνει. Μέτρησε: Για κάθε ένα φλιτζανάκι του καφέ ρύζι, υπολόγισε 2 φλυτζάνια νερό.

Το ρύζι δεν πρέπει να ανακατεύεται κατά το μαγείρεμά του. Το συχνό ανακάτεμα σπάει τους κόκκους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το ρύζι να μαλακώνει, να κολλά και λασπίζει.
πηγή:www.tlife.gr
Μήπως το παρακάνεις στο βράσιμο του ρυζιού; Μυστικά για τέλειο, σπιρωτό ρύζι! 4.5 5 NIKOS Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 Η κατσαρόλα αρχίζει να κοχλάζει και εσύ παίρνεις το ύφος μεγάλης Σεφ, την ξύλινη κουτάλα στο χέρι και ξεκινάς το ανακάτεμα του ρυζιού....


On : Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!