Τί θα λέγατε άν θα μπορούσατε να έχετε φρεσκότατο βασιλικό ολόκληρο τον χειμώνα;Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και πανεύκολη!!!Κατ αρχάς,κόψτε τα φυλλαράκια του βασιλικού,πλύντε τα και κατόπιν αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.Επειτα τοποθετήστε τα σε ένα αποστειρωμένο βάζο και συμπληρώστε ελαιόλαδο μέχρι να καλυφτούν όλα τα φυλλαράκια και προσθέστε και λίγο παραπάνω.Κλείστε το καπάκι και αφήστε το βαζάκι στο ψυγείο σας.Το όλο μίγμα θα παγώσει,αλλα μήν ανησυχείτε.κάθε φορά που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε βασιλικό,θα παίρνετε όση ποσότητα χρειάζεστε για το φαγητό σας.Τα φύλλα του βασιλικού θα είναι σά να κόπηκαν εκείνη τη στιγμή ενώ παράλληλα το λάδι θα έχει πάρει όλα τα αρώματα του βασιλικού.
Την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να την ακολουθήσετε για φασκόμηλο,ματζουράνα,αλλα και όλα τα αρωματικά βότανα που χρησιμοποιήτε στη μαγειρίκή σας.
Θέλετε να δείτε τις Χρήσεις και Ιδιότητες του Βασιλικού για την υγεία σας;Δείτε ΕΔΩ!
Την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να την ακολουθήσετε για φασκόμηλο,ματζουράνα,αλλα και όλα τα αρωματικά βότανα που χρησιμοποιήτε στη μαγειρίκή σας.
Θέλετε να δείτε τις Χρήσεις και Ιδιότητες του Βασιλικού για την υγεία σας;Δείτε ΕΔΩ!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου