Οταν τηγανίζετε ή μαγειρεύετε σε κατσαρόλα χρησιμοποιείτε πάντα καπάκι.Ετσι αναπτύσσονται πιό γρήγορα οι θερμοκρασίες και εν τέλλει το φαγητό σας είναι έτοιμο σε λιγότερο χρόνο απ ότι με ανοιχτό καπάκι.Βέβαια υπάρχουν κάποιες συνταγές που απαιτούν ανοιχτό καπάκι,η ακόμα περιπτώσεις οπου π.χ θέλετε να δέσετε μία σάλτσα.Σε αυτές τις περιπτώσεις αγνοήστε την παραπάνω συμβουλή.
ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
On : Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου