Αν θέλουμε να φτιάξουμε σπιτικό ζωμό κοτόπουλου αλλα θέλουμε να αποφύγουμε τις παραπανίσιες θερμίδες,η να του δώσουμε πιό ελαφριά γεύση,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μόλις τον φτιάξουμε και πάρει θερμοκρασία δωματίου,να τον βάλουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες.Βγάζοντάς τον μετά θα δούμε οτι όλο το λίπος του ζωμού θα έχει ανέβει στο επάνω μέρος και έτσι μπορούμε να τον αφαιρέσουμε με ευκολία.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΙΤΙΚΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
On : Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου