ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΙΤΙΚΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ

Αν θέλουμε να φτιάξουμε σπιτικό ζωμό κοτόπουλου αλλα θέλουμε να αποφύγουμε τις παραπανίσιες θερμίδες,η να του δώσουμε πιό ελαφριά γεύση,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μόλις τον φτιάξουμε και πάρει θερμοκρασία δωματίου,να τον βάλουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες.Βγάζοντάς τον μετά θα δούμε οτι όλο το λίπος του ζωμού θα έχει ανέβει στο επάνω μέρος και έτσι μπορούμε να τον αφαιρέσουμε με ευκολία.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΙΤΙΚΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 Αν θέλουμε να φτιάξουμε σπιτικό ζωμό κοτόπουλου αλλα θέλουμε να αποφύγουμε τις παραπανίσιες θερμίδες,η να του δώσουμε πιό ελαφριά γεύση,α...


On : Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!