ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ

Για να ανοίξουμε φύλλο ζύμης με ευκολία ,χωρίς αλεύρι και χωρίς να κολλάει στον πλάστη μας,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι  να βάλουμε το ζυμάρι μας ανάμεσα σε 2 φύλλα λαδόκολλας ή πλαστικής μεμβράνης  και χρησιμοποιώντας τον πλάστη το ανοίγουμε όσο θέλουμε.Εν συνεχεία βγάζουμε το πάνω μέρος της λαδόκολλας ή της πλαστικής μεμβράνης ,και αναποδογυρίζουμε τη ζύμη μας στο ταψί μας.Αφαιρούμε και το δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας και είμαστε έτοιμοι!!!
ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 Για να ανοίξουμε φύλλο ζύμης με ευκολία ,χωρίς αλεύρι και χωρίς να κολλάει στον πλάστη μας,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι  να βάλουμε...


On : Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!