Για να ανοίξουμε φύλλο ζύμης με ευκολία ,χωρίς αλεύρι και χωρίς να κολλάει στον πλάστη μας,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε το ζυμάρι μας ανάμεσα σε 2 φύλλα λαδόκολλας ή πλαστικής μεμβράνης και χρησιμοποιώντας τον πλάστη το ανοίγουμε όσο θέλουμε.Εν συνεχεία βγάζουμε το πάνω μέρος της λαδόκολλας ή της πλαστικής μεμβράνης ,και αναποδογυρίζουμε τη ζύμη μας στο ταψί μας.Αφαιρούμε και το δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας και είμαστε έτοιμοι!!!
ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ
On : Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΖΥΜΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου