ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ

Για να έχουν οι πίτες σας(αλμυρές ή γλυκές) πάντα τραγανά φύλλα,προσθέστε στη ζύμη σας την ώρα που τη φτιάχνετε,λίγο στραγγιστό γιαούρτι.Με αυτό τον τρόπο το φύλλο δεν θα σας πανιάσει όσες μέρες και να μείνη η πίτα σας έξω μέχρι να φαγωθεί,αλλα επίσης να ξέρετε οτι και δέ θα μείνη η γεύση απο το γιαούρτι.
ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 Για να έχουν οι πίτες σας(αλμυρές ή γλυκές) πάντα τραγανά φύλλα,προσθέστε στη ζύμη σας την ώρα που τη φτιάχνετε,λίγο στραγγιστό γιαούρτι....


On : Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

1 σχόλιο...add one:

  1. Καλησπέρα σας!!!! Το μυστικό για το τραγανό φύλλο, που λέτε, ισχύει όταν φτιάχνεις τη ζύμη μόνος σου. Όταν έχεις έτοιμο φύλλο, πως θα το διατηρήσεις τραγανό και την άλλη μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας!!!! Το μυστικό για το τραγανό φύλλο, που λέτε, ισχύει όταν φτιάχνεις τη ζύμη μόνος σου. Όταν έχεις έτοιμο φύλλο, πως θα το διατηρήσεις τραγανό και την άλλη μέρα;

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!