Για να έχουν οι πίτες σας(αλμυρές ή γλυκές) πάντα τραγανά φύλλα,προσθέστε στη ζύμη σας την ώρα που τη φτιάχνετε,λίγο στραγγιστό γιαούρτι.Με αυτό τον τρόπο το φύλλο δεν θα σας πανιάσει όσες μέρες και να μείνη η πίτα σας έξω μέχρι να φαγωθεί,αλλα επίσης να ξέρετε οτι και δέ θα μείνη η γεύση απο το γιαούρτι.
ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
On : Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Καλησπέρα σας!!!! Το μυστικό για το τραγανό φύλλο, που λέτε, ισχύει όταν φτιάχνεις τη ζύμη μόνος σου. Όταν έχεις έτοιμο φύλλο, πως θα το διατηρήσεις τραγανό και την άλλη μέρα;
ΑπάντησηΔιαγραφή