Για να ψήσετε σωστά τα ψάρια σας στη σχάρα ή το γκρίλ,φροντίστε κατ αρχάς να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.Επειτα στεγνώστε τα ψάρια σας και απο τις 2 πλευρές πολύ καλά με χαρτί κουζίνας ,ρίξτε το ανάλογο αλατοπίπερο και λαδώστε τα και στις 2 πλευρές τους.Πρίν τα βάλετε στο ψήσιμο στη σχάρα η στο γκρίλ,αφήστε να κάψει πάρα πολύ καλά για κανα δεκάλεπτο και μετά βάλτε τα για ψήσιμο.Μήν αρχίσετε να τα γυρνάτε αμέσως και αφήστε τα για 1-2 λεπτά ουτως ώστε να προλάβει να σχηματιστεί κρουστα και να θωρακιστουν.Αν θέλετε να έχουν εξτρα κρούστα μπορείτε αφού τα λαδώσετε πρώτα,να τα πασπαλίσετε με αλεύρι και να τα τινάξετε για να φύγει το περισσευούμενο.
ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ Η ΤΟ ΓΚΡΙΛ
On : Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΨΗΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου