Για να μην εχετε ποτέ ξανά νερουλό τζατζίκι,κάντε το εξής:Αδειάστε το στραγγιστό γιαούρτι σε ενα γυάλινο μπόλ,σκεπάστε το με μεμβράνη κουζίνας και αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα.Οταν το βγάλετε απο το ψυγείο και ξετυλίξετε τη μεμβράνη,θα δείτε οτι έχει βγάλει υγρά.Αφαιρέστε τα και εν συνεχεία φτιάξτε το σφιχτό πλέον γιαούρτι σας:Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να στραγγίσετε πολύ καλά το αγγουράκι.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΡΟΥΛΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ
On : Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου