ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣ
Για να πετύχετε τέλεια ενσωμάτωση της κρέμας γάλακτος στη μούς η σε ένα μείγμα,πρέπει να είναι χτυπημένη τόσο που η υφή της να θυμίζει γιαούρτι(παχύρρευστη μορφή).
ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015
Για να πετύχετε τέλεια ενσωμάτωση της κρέμας γάλακτος στη μούς η σε ένα μείγμα,πρέπει να είναι χτυπημένη τόσο που η υφή της να θυμίζει γι...
On : Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΓΛΥΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου