Για να αποψύξετε με σωστό τρόπο τα κατεψυγμένα ψάρια,θα πρέπει να διαθέτετε λίγη υπομονή.Φροντίστε να τα βάλετε στο ψυχρότερο μέρος του ψυγείου σας γιατί μ αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η απώλεια υγρών των ψαριών και έτσι τα ψάρια σας θα είναι υγρά και σταθερά στην υφή τους μόλις μαγειρευτούν.Το μόνο αρνητικό της παραπάνω μεθόδου είναι οτι η απόψυξη μπορεί να διαρκέσει εώς και 2 μέρες.
ΑΠΟΨΥΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
On : Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου