Σε συνταγές που απαιτούν πελτέ ντομάτας,πάντα τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας με κουτάλα και τον ψήνουμε για 1-2 λεπτά εως ότου μυρίσει έντονα η ντομάτα.Αμέσως μετά σβήνουμε με το κρασί και τρίβουμε καλά την κατσαρόλα για να υγροποιηθούν τα στερεοποιημένα κομμάτια του πελτέ και συνεχίζουμε με το μαγείρεμά μας.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ
On : Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου