Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα μαγειρικής για να μαλακώσετε το κρέας σας πριν το ψήσετε με 2 τρόπους.Ο ένας τρόπος είναι να απλώσετε τη σόδα στο κρέας και να την τρίψετε μέχρι να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια,και έπειτα να το βάλετε στο ψυγείο να μαριναριστεί για πολλές ώρες.Ο δεύτερος τρόπος είναι να φτιάξετε μία πάστα απο σόδα/νερό και να την απλώσετε σε όλο το κρέας και πάλι να το αφήσετε να μαριναριστεί για πολλές ώρες.Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να ξεπλύνετε καλά το κρέας μέχρι να φύγει η σόδα πρίν το μαγειρέψετε.
ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ
On : Τρίτη 28 Ιουλίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου