Σας συμβαίνει συχνά όταν πάτε να κόψετε ψωμί που είναι ήδη κομένο,η πρώτη φέτα να έχει ξεραθεί;Για να μή σας συμβεί ξανά, την επόμενη φορά κόψτε ενα μικρό κομάτι λαδόκολα και με ένα λαστιχάκι περάστε την και στερεώστε την στην άκρη του ψωμιού.Στη συνέχεια βρέξτε ένα πινελάκι και αλείψτε ελαφρά τη λαδόκολα.Την επόμενη φορά που θα πάτε να κόψετε ψωμί η άκρη του δέ θα είναι ξεραμένη.
ΟΧΙ ΠΙΑ ΞΕΡΗ ΑΚΡΗ ΨΩΜΙΟΥ
On : Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΨΩΜΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου