Το ξέρετε πως σε ότι φαγητό με κιμά χρησιμοποιείσετε άσπρο ξερο ψωμι αντί για τριμμένη φρυγανία,το φαγάκι σας όχι μόνο θα γίνει πιό νόστιμο,ο κιμάς πιό αφράτος-μαλακός και το πλάσιμο πιό ξεκούραστο;καταργήστε την τριμμένη φρυγανιά γιατί είναι πολύ άνοστη!!!Αγοράστε άσπρο ψωμάκι,αφήστε το να μπαγιατέψει για 2-3 μέρες και αφήστε το μέσα σε μία λεκάνη ή σε ένα ταψί και φυλάξτε το στο ντουλάπι,ή μέσα στον φούρνο σας.Μπορεί να διατηρηθεί 1 μέχρι και 2 μήνες.Μήν το βάλετε σε τάπερ ή σε σακούλα γιατί θα μουχλιάσει!!!Οποτε χρειάζεστε άσπρο ψωμάκι για τις δημιουργίες σας,απλά κόψτε όσο χρειάζεστε και τρίψτε το στον τρίφτη.Μπορείτε επίσης να κόψετε φέτες και να τρίψετε το ξεραμένο ψωμάκι για να είναι πάντα έτοιμο για χρήση!!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΣΠΡΟ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
On : Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΨΩΜΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου