Εσείς γνωρίζετε πόση ώρα και τί τρόπο θέλουν τα μπιφτέκια σας ανάλογα τον τρόπο που θα τα μαγειρέψετε;
ΣΧΑΡΑ:Οταν ψήνουμε μπιφτέκια στη σχάρα,αφήνουμε τη φωτιά μας να κάψει και να είναι πολύ δυνατή και έπειτα,λαδώνουμε τη σχάρα και τελευταία στιγμή τη βάζουμε στη φωτιά μαζί με τα μπιφτέκια μας.Ψήνουμε για 6-8 λεπτά και απο τις 2 πλευρές.
Αντικολλητικό τηγάνι:Αφού πρώτα αλείψουμε το τηγάνι μας με ελάχιστο ελαιόλαδο,ψήνουμε τα μπιφτέκια μας για 4-5 λεπτά.
Φούρνος:Βάζουμε στο ταψί λίγο νερό ή ζωμό με ελαιόλαδο και ψήνουμε τα μπιφτέκια μας για 20 λεπτά.
Γκρίλ:Ψήνουμε την κάθε πλευρά για 6 λεπτά.
Γάστρα:Ψήνουμε για 10 λεπτά.
ΣΧΑΡΑ:Οταν ψήνουμε μπιφτέκια στη σχάρα,αφήνουμε τη φωτιά μας να κάψει και να είναι πολύ δυνατή και έπειτα,λαδώνουμε τη σχάρα και τελευταία στιγμή τη βάζουμε στη φωτιά μαζί με τα μπιφτέκια μας.Ψήνουμε για 6-8 λεπτά και απο τις 2 πλευρές.
Αντικολλητικό τηγάνι:Αφού πρώτα αλείψουμε το τηγάνι μας με ελάχιστο ελαιόλαδο,ψήνουμε τα μπιφτέκια μας για 4-5 λεπτά.
Φούρνος:Βάζουμε στο ταψί λίγο νερό ή ζωμό με ελαιόλαδο και ψήνουμε τα μπιφτέκια μας για 20 λεπτά.
Γκρίλ:Ψήνουμε την κάθε πλευρά για 6 λεπτά.
Γάστρα:Ψήνουμε για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου