Μαλακο και πιο γρηγορα ψημενο κρεας
Για να μαλακώσετε και να κάνετε να ψηθεί πιό γρήγορα το χοιρινό η μοσχαρίσιο κρέας,απλά γεμίστε μια απλή σύριγγα με χυμό πορτοκαλιού και κάντε ενέσεις σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος.Επειτα αφήστε το κρέας να "ξεκουραστεί" για 1 ώρα ουτως ώστε να δράσει ο χυμός και να πάει σε όλα τα σημεία του κρέατος!Ψήστε το και θα δείτε μεγάλη διαφορά τόσο στο χρόνο ψησίματος όσο και στη γεύση!!!
Μαλακο και πιο γρηγορα ψημενο κρεας
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 7 Μαΐου 2015
Για να μαλακώσετε και να κάνετε να ψηθεί πιό γρήγορα το χοιρινό η μοσχαρίσιο κρέας,απλά γεμίστε μια απλή σύριγγα με χυμό πορτοκαλιού και...
On : Πέμπτη 7 Μαΐου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου