Αν σας μένουν μπανάνες που δεν έχετε προλάβει να καταναλώσετε και έχουν μαυρίσει ή αρχίζουν να μαυρίζουν,μήν τις πετάξετε!Πολτοποιήστε τες στο μούλτι η σε ένα μπλέντερ στύψτε λίγο λεμόνι,ανακατέψτε και καταψύξτε τον πολτό.Με την προσθήκη λίγου λεμονιού μπορείτε να τις συντηρήσετε στην κατάψυξη για μεγαλύτερο διάστημα.Μπορείτε να τον βάλετε σε παγοθήκες,να τον μοιράσετε σε σακουλάκια αν είναι πολύς και όποτε χρειάζεστε μπανάνες για κάποιο χυμο η γλυκό να παίρνετε οση ποσότητα χρειάζεστε.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
On : Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ, ΦΡΟΥΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου