Οταν φτιάχνετε χαλβά με λεπτό σιμιγδάλι θα έχει απαλή και κρεμώδη υφη.Αντίστοιχα,οταν τον φτιάχνετε με χοντρό σιμιγδάλι οπως ο παραδοσιακός θα έχετε μια κοκκώδη υφή.Και στις 2 περιπτώσεις όμως θα χρειαστεί να τον διατηρήσετε φρέσκο για κατανάλωση.Διατηρείστε τον χαλβά σε δροσερό περιβάλλον και εκτός ψυγείου για να μή σας ξεραθεί και σας στεγνώσει.Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα,σκεπάστε τον με μεμβράνη οσο είναι ακόμα ζεστός ωστε να κολλήσει η μεμβράνη καλύτερα πάνω του.
ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ
On : Τρίτη 12 Μαΐου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου