ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ

Το φύλλο της πίτας θέλει καλό ζύμωμα και καλή ξεκούραση.Οταν ζυμώνουμε,αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί το λιγότερο μισή ώρα ετσι ωστε να αναπτυχθεί η γλουτένη(η ουσία που υπάρχει στα κοινά αλεύρια και που ενώνει τα συστατικά της ζύμης),οπότε δέν πρόκειται να μαζέψει μετά το φύλλο ούτε να μας δυσκολέψει στο άνοιγμά του.Αν περισσέψει ζύμη,μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 4-5 μέρες,η αν θέλουμε για περισσότερο διάστημα,την διατηρούμε στην κατάψυξη.

ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 23 Μαΐου 2015 Το φύλλο της πίτας θέλει καλό ζύμωμα και καλή ξεκούραση.Οταν ζυμώνουμε,αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί το λιγότερο μισή ώρα ετσι ωστε να α...


On : Σάββατο 23 Μαΐου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!