ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
Σκεπάζουμε αμέσως το κρέας όταν το βγάλουμε απο το φούρνο με αλουμινόχαρτο η λαδόκολλα,ωστε να ανακτήσει και να ρουφήξει τους χυμούς του για 15 λεπτά.Κόβοντάς το μετά σε φέτες θα έχουμε ζουμερό και πεντανόστιμο
ψητό.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
4.5
5
NIKOS
Τρίτη 19 Μαΐου 2015
Σκεπάζουμε αμέσως το κρέας όταν το βγάλουμε απο το φούρνο με αλουμινόχαρτο η λαδόκολλα,ωστε να ανακτήσει και να ρουφήξει τους χυμούς του ...
On : Τρίτη 19 Μαΐου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου