ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΨΑΡΙΟΥ
Δοκιμάστε να ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο ψάρι μέσα σε γάλα . Το κρέας του θα είναι τρυφερό σαν φρέσκου ψαριού και η γεύση του πιο έντονη.
ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΨΑΡΙΟΥ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014
Δοκιμάστε να ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο ψάρι μέσα σε γάλα . Το κρέας του θα είναι τρυφερό σαν φρέσκου ψαριού και η γεύση του πιο έντονη.
On : Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου